İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Sevilla İddaa Tahmini 26.11.2023

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdüren Real Sociedad evinde, Sevilla’yı ağırlayacak. Karşılşama saat 18.15’de starta lacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real SociedadSevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 1.80, beraberlik 3.70, Sevilla kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Deplasmanda Kazandı

Real Sociedad La Liga’da 2 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Imanol’un öğrencileri milli maç arasından önceki hafta konuk olduğu Almeria deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 3-1 mağlup eden Real Sociedad La Liga’da üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu sezon özellikle taraftarı önünde iyi sonuçlar alan Real Sociedad, Anoeta’da sadee Barcelona karşısında kaybetti. O maçta da son saniyede yedikleri golle kaybetmişlerdi. Bu hafta sonu Sevilla’yı konuk edecek olan Real Sociedad maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Sevilla Derbide Kazanamadı

Sevilla La Liga’da son haftalarda üst üste beraberlikler alıyor. Yeni hocası Diego Alonso yönetiminde henüz galibiyet ile tanışamadılar. Son 5 maçından da beraberlik ile ayrılan Sevilla, milli maç arasından önceki hafta Endülüs derbisinde karşı karşıya geldiği Real Betis ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu beraberliğin ardından Sevilla’da galibiyet hasreti ise 6 maça çıkmış oldu. Bu hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak Sevilla’nın işi yine zor. Maç öncesinde Sevilla’da Nemanja Gudelj kart cezalısı.

Real Sociedad – Sevilla Maç Bilgileri

Real Sociedad – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Nemanja Gudelj kart cezalısı.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Umar Sadıq

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Real Sociedad La Liga’da 2 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta Almeria deplasmanına konuk olan Bask ekibi sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Zirve takibini sürdürmek isteyen Real Sociedad bu hafta Sevilla’yı ağırlayacak. Sevilla ise puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Milli araya Real Betis beraberliği ile giren Sevilla üst üste 5. Beraberliğini yaşadı. La Liga’da 6 maçtır ise kazanamıyorlar. Real Sociedad’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Anoeta’da konuk edecekleri Sevilla’yı mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad haftayı 3 puan ile geçti. Sevilla’yı 2-1 ile geçerek üst üste 2. galibiyetini elde ettiler.