İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Real Madrid İddaa Tahmini 26.11.2023

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Cadiz evinde, Real Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Cadiz ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Cadiz kazanır 6.20, beraberlik 4.40, Real Madrid kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış.   

Cadiz 8 Maçtır Kazanamıyor

Cadiz La Liga’da aylardır galibiyet alamıyor. Sergio Gonzalez’in öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Getafe deplasmanına konuk olmuştu. 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 kaybeden Cadiz’de moraller bozuk. La Liga’da oynadığı son 8 maçta da galibiyet alamayan Cadiz, düşme hattına da oldukça yakın. 18. sıradaki Celta Vigo ile aralarında 3 puanlık fark var. Bu hafta sonu Real Madrid’i konuk edecek Cadiz’de Rominigue Kouame, Fede San Emeterio ve Luis Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid 5 Golle Kazandı

Real Madrid La Liga’da milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Santiago Bernabeu’da Valencia’yı konuk eden Real Madrid, mücadeleden 5-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Lider Girona’nın kazandığı haftada hata yapmayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Cadiz deplasmanına konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Madrid’da Eduardo Camavinga, Vinicius Junior, Eder Militao ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz – Real Madrid Maç Bilgileri

Cadiz – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Rominigue Kouame, Fede San Emeterio ve Luis Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Real Madrid’da Eduardo Camavinga, Vinicius Junior, Eder Militao ve Thibaut Courtois’in sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Kepa, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Cadiz La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta Getafe deplasmanına konuk olan Cadiz rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da galibiyet hasreti 8 maça çıkan Cadiz bu hafta Real Madrid’i ağırlayacak. Real Madrid ise Valencia engelini 5 golle geçerek 3 puanı kaptı. Lider Girona’nın takibini devam ettirdiler. Bu hafta Cadiz deplasmanında da maçın net favorisiler. Ancelotti’nin öğrencileri haftayı 3 puan ile kapatır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid net bir galibiyet aldı. Nuevo Mirandilla’da Cadiz’i 3-0 ile geçtiler.