İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Las Palmas İddaa Tahmini 26.11.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Real Betis evinde, Las Palmas karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Betis ile Las Palmas takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Real Betis galibiyetine 1.72, beraberlik tercihine 3.70, Las Palmas galibiyetine ise 5.35 verildiğini görüyoruz.

Real Betis Kolay Kolay Kaybetmiyor

Real Betis La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Milli maç arasından önceki hafta Endülüs derbisinde Sevilla ile karşı karşıya gelen Real Betis mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Manuel Pellegrini’nin öğrencileri üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta sonu Benito Villamarin’de konuk edecekleri Las Palmas karşısında da maçın favorisiler. Mücadele öncesinde Real Betis’de Youssouf Sabaly, Rui Silva ve Marc Bartra’nın sakatlıkları bulunuyor.

Las Palmas Dikkat Çekiyor

Las Palmas bu sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Garcia Pimienta’nın öğrencileri son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Milli maç arasından önceki hafta El Sadar’da konuk oldukları Osasuna ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da son 3 maçta 7 puan toplayan Las Palmas ilk 6 umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta sonu Benito Villamarin’de konuk olacakları Real Betis karşısında da puan peşindeler. Maç öncesinde Las Palmas’da Alvaro Lemos ve Fabio Gonzalez sakat olan isimler.

Real Betis – Las Palmas Maç Bilgileri

Real Betis – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Youssouf Sabaly, Rui Silva ve Marc Bartra’nın sakatlıkları bulunuyor. Las Palmas’da Alvaro Lemos ve Fabio Gonzalez sakat olan isimler.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Assane Diao, Willian Jose

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Real Betis’in yenilmezlik serisi devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Endülüs derbisinde Sevilla’ya konuk olan Real Betis mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. La Liga’da yenilmezlik serisin devam ettiren Real Betis moralli. Las Palmas ise dikkat çekiyor. El Sadar’da Osasuna’dan puan alan Las Palmas son 3 maçta 7 puan topladı. İlk 6 umutlarını arttıran Garcia Pimienta’nın ekibi moralli ama bu hafta işleri zor. Real Betis taraftarı önünde kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirir. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis 3 puanı tek golle aldı. Las Palmas’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.