Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Adana Demirspor İddaa Tahmini 26.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Adana Demirspor deplasmanda, Kayserispor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Kayserispor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 2.76, beraberlik 3.96, Adana Demirspor kazanır ise 2.47 olarak açıklanmış.

Kayserispor Seriye Bağladı

Kayserispor Süper Lig’de son haftalarda seriye bağlamış durumda. Milli maç arasından önceki hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Kayserispor mücadeleden 4-3’lük galibiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de son 4 maçını kazanan ve bu 4 maçlık süreçte 12 puan toplayan Recep Uçar’ın öğrencileri ligin formda takımlarından biri haline geldi. Özellikle taraftarı önünde iyi sonuçlar alan Kayserispor bu hafta sonu Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor’da Eksikler Var

Adana Demirspor Süper Lig’de oynadığı son 2 maçından da galibiyet çıkartamadı. Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Adana Demirspor, milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe ile de golsüz berabere kaldı. Bu 2 maçta da hücumda pek varlık gösteremediler. Patrick Kluivert’ın öğrencileri son 2 maçında 4 puan bıraktı ve bu hafta sonu Kayserispor’un konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Mario Balotelli ve Emre Akbaba sakat. Younes Belhanda ise kart cezalısı.

Kayserispor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Mario Balotelli ve Emre Akbaba sakat. Younes Belhanda ise kart cezalısı.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Mame Thiamv

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Arber Zeneli, Nani, Mbaye Niang

İddaa Tahmini

Kayserispor üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Milli araya Kasımpaşa galibiyeti ile giren Recep Uçar’ın öğrencileri Kasımpaşa deplasmanından 4-3’lük galibiyet ile döndü. İlk 4 umutlarını arttıran Kayserispor bu hafta Adana Demirspor’u ağırlayacak. Adana Demirspor ise milli araya Fenerbahçe beraberliği ile girdi. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Kluivert’ın ekibi son 2 maçta 4 puan bıraktı. Kayserispor iç sahada etkili bir takım. Son haftalarda da çok formdalar. Adana Demirspor’da kazanmak istiyor. İki takımında gol bulacağı zekli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.30

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Her iki takımda skor üretti. Gol var tercihimiz kazandı.