Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Beşiktaş İddaa Tahmini 26.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Beşiktaş deplasmanda, Samsunspor’a konuk oluyor. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Samsunspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Samsunspor kazanır 3.47, beraberlik 3.57, Beşiktaş kazanır ise 2.21 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. İY 0.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Samsunspor Düşme Hattında

Samsunspor Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Kırmızı Beyazlılar milli maç arasından önceki hafta konuk olduğu Pendikspor deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Markus Gisdol’un ekibi bu hafta sonu Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Samsunspor’un Süper Lig’de bu sezon taraftarı önünde sadece 1 galibiyeti var. İç sahada tek galibiyetini Hatayspor karşısında alabildiler. Beşiktaş maçı öncesinde Samsunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş Tek Golle Kazandı

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da konuk ettiği Başakşehir engelini tek golle geçmeyi başardı. Jackson Muleka’nın attığı tek golle mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrılan Siyah Beyazlılar üst sıra takibini devam ettirdi. Adana Demirspor’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Beşiktaş bu hafta sonu Samsunspor deplasmanında da kazanarak 3. sıra umutlarını sürdürmek istiyor. Rıza Çalımbay yönetiminde ilk maçından galibiyet çıkartan Beşiktaş’ta bu hafta hedef yine 3 puan. Karşılaşma öncesinde Beşilktaş’ta Eric Baiily, Emrecan Uzunhan, Jean Onana ve Milot Rashica’nın sakatlıkları bulunuyor.

Samsunspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Samsunspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşilktaş’ta Eric Baiily, Emrecan Uzunhan, Jean Onana ve Milot Rashica’nın sakatlıkları bulunuyor.

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Daniel Amartey, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Oxlade Chamberlain, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Samsunspor’un Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Milli maç arasından önceki hafta Pendikspor’a konuk olan Gisdol’un ekibi mücadeleyi 1-0 kaybetti. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Samsunspor bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek. Beşiktaş ise milli araya galibiyet ile girdi. Rıza Çalımbay yönetiminde çıktıkları ilk maçta Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiler. Samsunspor deplasmanında da favori olarak gösterilen bir Beşiktaş var. Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol çıkacağını düşünüyorum. İlk yarıda en az 1 gol izleriz. 

İddaa Oranı: İY 0.5 ÜST, Oran 1.23

Bets10 Oranı: İY 0.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş zorlandığı maçta 3 puan almayı başardı. Samsunspor’u deplasmanda 2-1 ile geçtiler.