Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 26.11.2023

Trendyol Süper Lig’de lider konumda yer alan Fenerbahçe bu hafta evinde, Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Fenerbahçe bugün Fatih Karagümrük karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Fenerbahçe galibiyetine 1.26, beraberlik tercihine 6.84, Fatih Karagümrük galibiyetine 11.98 oran veriyor. Bets10 sitesinde bu maçın H1 oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Fenerbahçe Çıkış Peşinde

Fenerbahçe Süper Lig’in tekrardan yeni lideri oldu. Milli maç arasından önceki hafta sonu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler iyi oynadığı maçtan galibiyet çıkartamadı. Dzeko’nun önemli pozisyonları harcadığı maçta Adana Demirspor ile golsüz berabere kaldılar. Sahadan 1 puan ile ayrılan Fenerbahçe, Galatasaray’ın mağlup olduğu haftada aldığı beraberlik ile Süper Lig’de liderliğe yükseldi. Son 2 maçında 5 puan bırakan ve son 3 resmi maçını kazanamayan Fenerbahçe telafi peşinde. Bu hafta sonu Kadıköy’de konuk edecekleri Fatih Karagümrük karşısında maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Fred, Alexander Djiku, Lincoln, Rodrigo Becao, Luan Peres ve Serdar Aziz’in sakatlıkları devam ediyor.

Fatih Karagümrük 4 Maçtır Kaybetmiyor

Fatih Karagümrük Süper Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladı. Kırmızı Siyahlılar milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettiği Sivasspor engelini 3-0 ile geçti. Net bir galibiyet alan Alparslan Erdem’in ekibi Süper Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı ve bu süreçte 8 puan elde etti. Güven Yalçın, son dönemde attığı gollerle Fatih Karagümrük’ün en formda oyuncularından biri. Bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacak Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Fred, Alexander Djiku, Lincoln, Rodrigo Becao, Luan Peres ve Serdar Aziz’in sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür , Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, Fred, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Fenerbahçe Süper Lig’de sezonun ilk yenilgisini Trabzonspor karşısında almıştı. Kadıköy’de rakibine 3-2 kaybeden Fenerbahçe bir sonraki hafta ise Adana Demirspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Fenerbahçe puan kaybetmesine rağmen Süper Lig’de liderliğe yükseldi. Fatih Karagümrük ise çıkışını sürdürüyor. Süper Lig’de son 4 maçta 8 puan topladılar. Özellikle Güven Yalçın iyi bir form yakaladı. Sivasspor engelini 3 golle geçen Kırmızı Siyalılar bu hafta yine sürpriz arayacak. Kadıköy’de bol gollü bir 90 dakika izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.28

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçtan 3 puan çıkarttı. Kadıköy’de konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiler.