İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Manchester United İddaa Tahmini 26.11.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Everton evinde, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Everton ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 2.78, beraberlik 3.55, Manchester United kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Everton’ın 10 Puanı Silindi

Everton geçtiğimiz hafta içi İngiltere Futbol Federasyonu’nun aldığı karar ile şoka uğradı. Kuralları ihlal etmesi sebebiyle Everton’a 10 puan silme cezası verildi. Bu cezanın ardından Everton’ın puanı 4’e indi ve Premier Lig’de düşme hattına kadar gerilediler. Son sıradaki Burnley’in ardından 19. sıradalar. Everton milli maç arasından önceki hafta sonu Selhurst Park’da konuk olduğu Crystal Palace’ı 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Premier Lig’de bu hafta sonu ise Goodison Park’da Manchester United’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Everton’da Andre Gomes ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United 3 Puan Peşinde

Manchester United Premier Lig’de son 2 maçta aldığı galibiyetler ile moral buldu. Önce Fulham deplasmanında Bruno Fernandes’in uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazanan Kırmızı Şeytanlar, milli maç arasından önceki hafta ise Old Trafford’da Luton Town engelnii 1-0 ile geçti. Son 2 maçta gol yemediler ve 6 puan toplayarak üst sıra takibini devam ettirdiler. Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi çok önemli bir maça çıkacak olan Erik ten Hag’ın ekibi Rams Park’da Galatasaray’a konuk olacak ama bu maç öncesinde Everton deplasmanında kazanarak İstanbul’a moralli gitmek istiyorlar. Maç öncesinde Manchester United’da Carlos Casemiro, Mason Mount, Tyrell Malacia, Rasmus Hojlund, Lisandro Martinez ve Christian Eriksen’in sakatlıkları devam ediyor.

Everton – Manchester United Maç Bilgileri

Everton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Andre Gomes ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Carlos Casemiro, Mason Mount, Tyrell Malacia, Rasmus Hojlund, Lisandro Martinez ve Christian Eriksen’in sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Everton’da şok yaşanıyor. Premier Lig kurallarını ihlal etmesi sebebiyle Everton’a 10 puan silme cezası verildi. Sean Dyche’ın ekibi bu cezanın ardından düşme hattına kadar geriledi. Milli maç arasından önceki hafta Crystal Palace deplasmanında 3-2 kazanmışlardı. Manchester United ise moralli. Önce Fulham’ı ardından ise Luton Town’u 1-0’lık skorlar ile mağlup ettiler. Bu hafta Everton deplasmanında da favori taraflar. Erik ten Hag’ın ekibi kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.24

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.58

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United Goodison Park’ta farklı kazandı. Everton engelini 3-0 ile geçerek üst üste 3. galibiyetini aldılar.