İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Aston Villa İddaa Tahmini 26.11.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Tottenham ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 2.38, beraberlik 3.90, Aston Villa kazanır ise 2.82 olarak açıklanmış.

Tottenham 2 Maçtır Kaybediyor

Tottenham bildiğimiz gibi Premier Lig’de liderliği Manchester City’e kaptırdı. Son 2 maçından puan çıkartamayan Tottenham’da moraller bozuk. Ange Postecoglou’nun öğreniciler Kuzey Londra derbisinde Chelsea karşısında 9 kişi kaldığı maçı 4-1 kaybetmişti. Milli maç arasından önceki hafta sonu ise Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a 2-1 mağlup oldular. 4. sıraya kadar gerileyen Tottenham bu hafta sonu Aston Villa’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic ve Richarlison sakat. Yves Bissouma ve Cristian Romero’nun ise kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Aston Villa’da Hedef İlk 4

Aston Villa Premier Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Villa Park’da Fulham’ı konuk ettiler ve mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Bir önceki maçta alınan Nottingham Forest mağlubiyetini de unutturdular diyebiliriz. Son 8 maçta sadece 1 kez kaybeden Unai Emery’nin öğrencileri ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Tottenham’ın sadece 1 puan gerisindeler. Maç öncesinde Aston Villa’da Bertrand Traore, Emiliano Buendia ve Tyrone Mings’in sakatlıkları sürüyor.

Tottenham – Aston Villa Maç Bilgileri

Tottenham – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

ottenham’da James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic ve Richarlison sakat. Yves Bissouma ve Cristian Romero’nun ise kart cezalısı olduklarını belirtelim. Aston Villa’da Bertrand Traore, Emiliano Buendia ve Tyrone Mings’in sakatlıkları sürüyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Yves Bissouma, Pape Sarr, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Tottenham Premier Lig’de son 2 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı. Chelsea ve Wolverhampton maçlarından puan çıkartamayan Tottenham’da moraller bozuk. Aston Villa ise Villa Park’da Fulham’ı 3-1 mağlup ederek moral buldu. Nottingham Forest mağlubiyetini unutturdular. Gollü bir maç beklentim var. Tottenham’ın savunması 2 maçtır aksıyor. Aston Villa bu deplasmanda gol bulur. Karşılıklı gol var tercihi ön planda olmalı. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.28

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa sürpriz yaptı. Tottenham’ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Tottenham üst üste 3. yenilgisini yaşadı.