Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Brest İddaa Tahmini 26.11.2023

Montpellier taraftarı önünde Brest‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 13. hafta mücadelesi, 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati iel 17:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Rexbet, Montpellier galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.45, Brest galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazadırıyor.

Montpellier Galibiyet Adına Zorlanıyor

Michel Der Zakarian ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftayı 12 puanla geride bıraktı. Maç kazanmakta zorlanan Montpellier, sadece 3 haftadan galip çıkmayı başarırken geri kalan 8 karşılaşmadan ise 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle ayrıldı. Milli ara öncesi lider Nice’ı evinde ağırlayan Montpellier, namağlup rakibine gol şansı vermezken, 90 dakika golsüz eşitlikle sona erdi ve ev sahibi rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başardı. Montpellier’in çıktığı son 6 maçta karşılıklı goller atılmamasına karşın, bu sezon çıktıkları 11 maçın 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı. İstikrardan uzak bir performans grafiğiyle yoluna devam eden Zakarian ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabildi.

Brest Düşüşe Çare Arıyor

Fransa Ligue 1’in 12. haftasında konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Brest, 90 dakik boyunca hem hücum hattında etkili olamadı hem de savunmada direnç gösteremedi. Milli araya mağlubiyetle girmek zorunda kalan Eric Serge Roy’un öğrencileri, bu sonuçla birlikte Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan galibiyet çıkaramadı. 3 haftadır üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, 5 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sezona harika bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftayı 4 galibiyet, 1 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Brest, etkisini son haftalara taşımayı başaramadı ve 8. sıraya kadar geriledi. Milli ara dönüşü Montpellier deplasmanında kötü gidişata dur demek istiyorlar.

Montpellier – Brest Maç Bilgileri

Montpellier – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Christopher Jullien, Issiaga Sylla ve Leo Leroy’un sakatlıkları devam ediyor. Brest cephesinde ise Jordan Amavi’nin sakatlığı devam ederken, Lilian Brassier ise kart cezalısı.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Moussa Al Tamari, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Leo Leroy, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Wahbi Khazri.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Jonas Martin, Kenny Lala, Hugo Magnetti, Martin Satriano, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Jeremy Le Douaron, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

İstikrardan uzak bir performans grafiğine sahip olan Montpellier, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İç saha avantajına sahip olan Montpellier’in, son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Brest karşısında, haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.04

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest, Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 6 hafta sonra galip geldi. Milli ara dönüşünde puan kayıplarına son veren konuk ekip, 3 golle 3 puanı alırken, rakibi Montpellier’e ise sadece 1 gol şansı tanıdı.