Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Le Havre Maç Tahmini 26.11.2023

26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak zorlu mücadelede, Nantes ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘in 13. hafta karşılaşmasını, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Nantes galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.50, Le Havre galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.83, beraberliğe 2.98, konuk ekibe ise 3.12 oran veriyor.

Nantes Savunması Alarm Veriyor

Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Nantes, 14 puanla ligin 9. sırasında yer aldı. Küme düşme hattından uzak kalmayı başarsa da, ev sahibi milli ara öncesi üst üste 3 mağlubiyet almaktan kaçamadı. Lens, Reims ve Metz karşısında kalesini tam 8 gole kapatamayan ve rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen Pierre Aristouy’un öğrencileri, 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. 12 hafta sonunda kalesini tam 23 gole kapatamayan ev sahibi, ligin en kötü savunma performansını sergiliyor. Milli ara dönüşü düşüşe çare arayacak olan Nantes, sahasında Le Havre’yi konuk edecek. Yeniden üst sıralara tutunmak isteyen ev sahibinin, 7. sıradaki Le Havre karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Le Havre 4 Maçtır Kaybetmiyor

Le Havre, milli ara öncesi Fransa Ligue 1 sahnesinde 4 hafta boyunca mağlubiyete yer vermedi. Bir önceki milli araya kadar küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, bir sonraki milli ara dönüşünde ise kendisine 7. sırada yer buldu. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Luka Elsner’in öğrencileri, Toulouse deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, son hafta Monaco ile iç sahada golsüz berabere kaldı. 12 haftada sadece 3 kez mağlubiyet yaşayan Le Havre, ligin yeni temsilcileri arasında yer alırken, Fransa Ligue 1 seviyesine hızlı adapte oldu. Üst sıraları bırakmak istemeyen konuk ekip, milli ara dönüşünde Nantes deplasmanına konuk olacak.

Nantes – Le Havre Maç Bilgileri

Nantes – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes cephesinde Quentin Merlin ve Fabien Centonze’nin sakatlıkları devam ediyor. Le Havre’de ise Mathieu Gorgelin’in sakatlığı devam ediyor. Casimir ve Bayo ise kart cezalısı.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Abdoulaye Toure, Loic Nego, Daler Kuzyaev, Nabil Alioui, Issa Soumare, Antoine Joujou.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Le Havre, ligin yeni temsilcileri arasında yer alırken, 12 haftada sadece 3 kez mağlup oldu. Son 4 haftalık fikstürde maç kaybetmeyen konuk ekip, seriyi Nantes deplasmanında en az 1 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.49

Hovarda Oranı: 02 (Ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda 90 dakik boyunca kalesini gole kapatırken, puanlar bölüşüldü. Le Havre son 13 dakikada 10 kişi mücadele etmesine rağmen, beklediğimiz gibi Nantes deplasmanından puanla dönmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.