Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Lille İddaa Tahmini 26.11.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde milli ara dönüşü 13. hafta heyecanı yaşanırken, 26 Kasım Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Lyon ile Lille karşı karşıya gelecek. Saat 22:45’te başlayan maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Genzobet, Lyon galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.55, Lille galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 11.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Lyon 10 Maç Sonra Kazandı

Lyon, Fransa Ligue 1’de tam 10 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Laurent Blanc önderliğinde yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 6 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adamıyla yollarını ayırdı. Göreve Fabio Grosso’yu getirmelerinin ardından, ilk 4 haftada puan kayıpları devam etti. 10 haftalık fikstürü 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en alt sırasına demir atan Lyon, milli ara öncesi sezonun ilk galibiyetini Rennes deplasmanında almasına karşın, en alt sıradan kurtulamadı. Sezonun ilk galibiyetini getiren deplasman golü Jake O Brien’den geldi. En alt sıradan kurtulmak isteyen ev sahibi, bu hafta evinde Lille’i konuk edecek.

Lille Çok Formda

Lille, Fransa Ligue 1’de 6 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. Son 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle kapatan Paulo Fonseca ve öğrencileri, Brest ve Monaco’ya karşı gol yemeden galip gelirken, son 2 haftada Marsilya ve Toulouse ile berabere kaldı. 12 haftadan 5 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başaran Lille, 4. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta kazanarak farkı 7’ye indirmek istiyor. 12 hafta sonunda kalesinde 11 gole izin veren Lille, rakip fileleri ise 15 kez havalandırmayı başardı. İyi savunma performansıyla ilk haftalardan itibaren dikkat çeken konuk ekip, son 4 hafta kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Milli ara dönüşünde etkisini sürdürmek isteyen ekip, en alt sırada yer alan Lyon’a konuk olacak.

Lyon – Lille Maç Bilgileri

Lyon – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Johann Lepenant’ın sakatlığı devam ediyor. Nicolas Tagliafico’nun ise kart cezası devam ediyor. Lille’de ise Benjamin Andre’nin sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Duje Caleta-Car, Jake O´Brien, Clinton Mata, Corentin Tolisso, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Mama Balde, Mathis Cherki.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Bafode Diakite, Leny Yoro, Ismaily, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Ivan Cavaleiro, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Lille, son 6 haftada maç kaybetmedi. Ligin en formda takımları arasında yer alan Fonseca’nın öğrencileri, ligin en alt sırasındaki Lyon’a puan kaptırmayacak ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.10

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille deplasmanda Jonathan David ve Tiago Santos’un golleriyle kazandı. Konuk ekip ligin zayıf halkası Lyon’a gol şansı dahi tanımadı ve milli aradan 3 puanla döndü. Kazananları tebrik ederiz.