Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Reims Maç Tahmini 26.11.2023

Fransa Ligue 1‘de milli araya mağlubiyetle giren Rennes ve Reims, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Rennes galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.75, Reims galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Rennes Teknik Adam Değişikliğine Gitti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rennes, milli arada teknik adam değişikliğine gitti. UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdiği etkiyi bir türlü lige taşımayı başaramayan Rennes, Bruno Genesio ile yollarını ayırdı. İlk 7 haftalık fikstürden 5 beraberlik, 2 galibiyetle namağlup çıkan ev sahibinde, son 5 haftanın tamamında yaşanan puan kayıpları, tecrübeli teknik adamın sonunu getirdi. Göreve Julien Stephan’ı getiren Rennes, yeni hocasıyla ilk sınavını Reims’e karşı verecek. Milli ara öncesi Nice ve Lyon’a karşı üst üste yenilgiler yaşayan ve düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen ev sahibi, kabustan uyanmak ve yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Reims Üst Sıraları Bırakmadı

Reims, Fransa Ligue 1 sahnesinde milli araya mağlubiyetle girdi. 3 maçlık yenilmezlik serisiyle lider PSG’yi sahasında konuk eden William Still’in öğrencileri, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Yeni sezondaki en ağır mağlubiyetini yaşayan Reims, 90 dakika boyunca oyun hakimiyetini rakibine kaptırınca, mağlubiyetten kurtulamadı. 12 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve topladığı 20 puanla 5. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. PSG karşısında son derece etkisiz bir oyun orta koymalarına rağmen, hala sezona iyi başlayan ve etkisini sürdüren takımlar arasında yer aldıklarını belirtelim. PSG mağlubiyeti öncesinde Toulouse ile berabere kalıp, ardından Nantes ve Lorient karşısında üst üste galibiyetlere imza attılar.

Rennes – Reims Maç Bilgileri

Rennes – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde bu hafta Ibrahim Diakite, Edoa, Nakamura ve Esbrand’ın sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Jeanuël Belocian, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Salama, Thomas Foket, Michael Richardson, Junya Ito, Junya Ito, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Milli ara öncesi Fransa Ligue 1 sahnesinde ağır mağlubiyetler yaşayan Rennes ve Reims, kötü gidişata çare arıyor. Milli aradan galibiyetle dönmek isteyen iki takımında, zorlu mücadelede bitiş düdüğüyle birlikte rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes yeni hocasıyla kazandı. Ev sahibi 3 golle 3 puan hedefine ulaşırken, Reims ise milli ara dönüşünde Rennes filelerini 1 kez havalandırarak, mücadelede mağlubiyetten kurtulamadı. İki takımda beklediğimiz gibi mücadelede skor üretti.