Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Toulouse İddaa Tahmini 26.11.2023

Fransa Ligue 1‘de yoluna namağlup devam eden Nice, 26 Kasım Pazar günü sahasında Toulouse‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Nice galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.15, Toulouse galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Nice Mağlubiyetle Tanışmadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nice, Fransa Ligue 1 sahnesinde milli araya kadar namağlup bir performans ortaya koydu. Sezon başında göreve gelen Francesco Farioli, Fransa kariyerine harika bir başlangıç yaparken, ev sahibi 12 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. 1 maç eksikle liderlik koltuğunu PSG’ye kaptıran Nice, liderin 4 puan gerisinde yer alıyor. Metz, Marsilya, Clermont ve Rennes karşısında 4 hafta boyunca gol yemeden kazanan ev sahibi, Montpellier deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. 5 maçtır kalesinde gole geçit vermeyen, 12 hafta sonunda ise rakiplerine sadece 4 gol şansı tanıyan ev sahibi, ligin en iyi savunma performansına sahip. Milli ara dönüşü Toulouse karşısında galibiyet arayacak olan Nice, iç sahada favori.

Toulouse Güven Vermekten Uzak

Konuk olduğu Lille deplasmanında mağlubiyetten zor kurtulan ve milli araya 1 puanla giren Toulouse, Fransa Ligue 1’de son 5 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekipte, teknik adam Carles Martinez’in tahttı sallanıyor. 12 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse, milli ara dönüşünde Nice deplasmanına konuk olacak. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, galibiyet adına güven vermekten uzakta. 12 maçta 13 gol bulup, kalesinde ise 16 gole engel olamayan konuk ekibin, savunmada zafiyetler gösterdiğini belirtelim.

Nice – Toulouse Maç Bilgileri

Nice – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde bu hafta Youcef Atal kart cezalısı. Youssouf Ndayishimiye ve Boudaoui’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Toulouse’da ise Thijs Dallinga ve Niklas Schmidt kart cezalısı. Aboukhlal’ın ise sakatlığı devam ediyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Melvin Bard, Jean Clair Todibo, Dante, Paulino Rosario Thuram-Ulie, Hichem Boudaoui, Sofiane Diop, Teremas Igoboras Moffi, Gaetan Laborde.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Vincent Sierro, Kevin Keben, Cristian Yepes, Gelabert Pina.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın tek namağlup takımı olarak karşımıza çıkan Nice, zirve takibine devam ediyor. Henüz mağlubiyetle tanışmayan Farioli ve öğrencileri, iç sahada Toulouse engelini kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milli aradan galibiyetle dönen Nice, Fransa Ligue 1’de namağlup yürüyüşüne devam ediyor. Ev sahibi ilk 13 haftada maç kaybetmezken, Toulouse karşısında Teremas Moffi’nin tek golüyle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.