İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus İnter İddaa Tahmini 26.11.2023

İddaa fikstüründe 26 Kasım Pazar akşamı bizleri Juventus ile İnter‘in derbi mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi’nin liderini belirleyecek dev maç, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Mücadeleyi futbol seveler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleme fırsatına sahip.

Bets10, Juventus galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, İnter galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise İlk Yarı 0.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulcaksınız.

Juventus Evinde Namağlup

Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Cagliari’yi sahasında konuk eden Juventus, Bremer ve Daniele Rugani’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete imza atarken, son 5 haftanın tamamında kazanarak, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirdi. Ev sahibinin son 7 haftada ise maç kaybetmediğini söyleyelim. Milli araya son derece moralli giren JUVE, ilk 12 haftalık fikstürde sadece Sassuolo’ya karşı deplasmanda mağlup oldu. İç sahada çıktığı 6 maçı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktılar. Bu hafta sahasında lider İnter’i konuk edecek olan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacak. İlk 12 haftada rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 9 gole izin verdi.  

İnter Liderliği Bırakmadı

İnter, milli araya kadar iki kulvarda birden harika bir performans grafiği ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde haftalardır liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Simone Inzaghi ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise liderlik koltuğunu Real Sociedad ile paylaşıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son hafta aldığı 2-0’lık Frosinone galibiyetiyle birlikte, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkaran konuk ekip, 12 haftalık fikstürde ise sadece Sassuolo’ya karşı mağlup oldu. 10 galibiyet, 1 beraberlikle 31 puan toplamayı başaran İnter, bu hafta karşı karşıya geleceği ezeli rakibi Juventus’un 2 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Salzburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başardılar ve 4 haftayı 10 puanla geride bıraktılar. İki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetlerle araya moralli giren konuk ekip, milli ara dönüşünde etkisini sürdürmek istiyor.

Juventus – İnter Maç Bilgileri

Juventus – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Mattia De Sciglio, Danilo Luiz, Timothy Weah’ın sakatlıkları bulunuyor. Nicolo Fagioli ve Pogba ise kart cezalısı. İnter’de ise Kristjan Asllani, Alessandro Bastoni, Pavard ve Juan Cuadrado’nun sakatlıkları bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde lider ile en yakın rakibi karşı karşıya geliyor. 6 maçtır mağlup olmayan Juventus ile son 5 maçta namağlup bir performans sergileyen İnter’in karşı karşıya geleceği derbi mücadelesinde, ilk 45 dakikada 0.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İlk Yarı 0.5 ÜST, Oran 1.31

Bets10 Oranı: İlk Yarı 0.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus ve İnter’i derbi mücadelesinde, puanlar bölüşüldü. İlk yarıda karşılıklı goller atılırken, ikinci yarı savunmada hata yapmayan iki takımda, rakip fileleri havalandıramadı. Derbinin ilk yarısında beklediğimiz gibi ilk yarıda 1.5 gol barajı aşıldı. Kazananları tebrik ederiz.