Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Pendikspor Bahis Tahmini 27.11.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Pendikspor deplasmanda, Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sport 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Başakşehir ile Pendikspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Başakşehir galibiyetine 1.80, beraberlik tercihine 3.96, Pendikspor galibiyetine ise 4.67 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde İY 0.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Başakşehir’de Puan Kayıpları

Başakşehir Süper Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Çağdaş Atan’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından puansız ayrıldı. Vodafone Park’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybeden Başakşehir’de kazanamama serisi 4 maça çıktı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından tekrardan düşme hattına gerileyen Başakşehir bu hafta Pendikspor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehie’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Pendikspor Tek Golle Kazandı

Pendikspor, teknik direktör Ivo Vieira’nın göreve gelişinden sonra toparlanma sinyalleri veriyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu Samsunspor’u konuk eden Pendikspor mücadeleden 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Erencan Yardımcı’nın attığı tek golle kazanan Pendikspor bu sezon 3. kez galibiyet sevinci yaşadı ve düşme hattının üzerine çıktı. Son 4 Süper Lig maçında 3. galibiyetini alan Pendikspor’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Emeka Eze’nin sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir – Pendikspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szys’in sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

İddaa Tahmini

Başakşehir’de puan kayıpları sürüyor. Milli araya mağlubiyet ile giren Başakşehir, Beşiktaş deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Başakşehir bu hafta Pendikspor’u ağırlayacak. Pendikspor ise milli maç arasına Samsunspor galibiyeti ile girdi. Rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Her iki takımda savunma anlamında güven vermiyor. Gollü bir maç izleyebiliriz. İlk 45 dakika sonunda en az 1 gol çıkar.

İddaa Oranı: İY 0.5 ÜST, Oran 1.24

Bets10 Oranı: İY 0.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir farklı kazandı. Pendikspor’u 4-1 mağlup ederek moral buldular.