Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Trabzonspor Bahis Tahmini 27.11.2023

Trendyol Süper Lig’de 13. Hafta maçında Sivasspor evinde, Trabzonspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Sivasspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Sivasspor kazanır 3.37, beraberlik 3.56, Trabzonspor kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış.Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Sivasspor Sürpriz Peşinde

Sivasspor’un bu sezon iç sahada henüz galibiyeti bulunmuyor. Servet Çetin’in öğrencileri Süper Lig’de geride kalan 12 haftada 3 galibiyet aldı ve bu 3 galibiyeti de deplasman maçlarında elde etti. Milli maç arasından önceki hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Sivasspor mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta ise iç sahada Trabzonspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Bengali Koita ve Modou Barrow sakat olan isimler.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor Süper Lig’de iyi bir çıkış yakaladı diyebiliriz. Abdullah Avcı takımın başına geçtikten sonra oyun anlamında ciddi gelişme göstermeye başladılar. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Konyaspor’u konuk eden Bordo Mavililer, Paul Onuachu’nun attığı 2 golle mücadeleyi 2-1 kazanmış ve 3 puanın sahibi olmuştu. Son 3 maçında 7 puan toplayan Trabzonspor zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic sakat olan isimler.

Sivasspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Bengali Koita ve Modou Barrow sakat olan isimler. Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic sakat olan isimler.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Sivasspor Süper Lig’de bu sezon iç sahada galibiyet ile tanışamadı. Milli araya da Fatih Karagümrük deplasmanında aldıkları 3-0’lık mağlubiyet ile girmişlerdi. Trabzonspor ise yeni hocası Abdullah Avcı ile çıkışa geçti. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Milli araya Konyaspor’u 2-1 mağlup ederek girmişlerdi. Sivasspor bu sezon iç sahada galibiyet alamadı ama hücumda üretkenler. Özellikle iç sahada kolay gol buluyorlar. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 3-3 sona erdi.