sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.11.2023

27 Kasım Pazartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Sivasspor – Trabzonspor: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Sivasspor’un bu sezon iç sahada henüz galibiyeti bulunmuyor. Servet Çetin’in öğrencileri Süper Lig’de geride kalan 12 haftada 3 galibiyet aldı ve bu 3 galibiyeti de deplasman maçlarında elde etti. Milli maç arasından önceki hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Sivasspor mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta ise iç sahada Trabzonspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Sivasspor’da Bengali Koita ve Modou Barrow sakat olan isimler. Trabzonspor Süper Lig’de iyi bir çıkış yakaladı diyebiliriz. Abdullah Avcı takımın başına geçtikten sonra oyun anlamında ciddi gelişme göstermeye başladılar. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Konyaspor’u konuk eden Bordo Mavililer, Paul Onuachu’nun attığı 2 golle mücadeleyi 2-1 kazanmış ve 3 puanın sahibi olmuştu. Son 3 maçında 7 puan toplayan Trabzonspor zirve takibini devam ettirmek istiyor. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, Mislav Orsic, Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic sakat olan isimler. Sivasspor Süper Lig’de bu sezon iç sahada galibiyet ile tanışamadı. Milli araya da Fatih Karagümrük deplasmanında aldıkları 3-0’lık mağlubiyet ile girmişlerdi. Trabzonspor ise yeni hocası Abdullah Avcı ile çıkışa geçti. Son 3 maçta 7 puan topladılar. Milli araya Konyaspor’u 2-1 mağlup ederek girmişlerdi. Sivasspor bu sezon iç sahada galibiyet alamadı ama hücumda üretkenler. Özellikle iç sahada kolay gol buluyorlar. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Fulham – Wolverhampton: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; Fulham Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Marco Silva’nın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta konuk olduğu Aston Villa deplasmanında 3-1 kaybetti. Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Fulham’da moraller bozuk. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından düşme hattına da yaklaşmaya başladılar. Fulham bu hata Craven Cottage’de Wolverhampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Fulham’da Issa Diop, Tosin Adarabioyo ve Rodrigo Muniz sakat. Joao Palhinha ise kart cezalısı. Wolverhampton Premier Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Molineux Ground’da Tottenham’ı konuk eden Gary O’Neil’ın ekibi uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 3 puan almayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Wolverhampton’da moraller yerinde. Premier Lig’de özellikle son hatalarda iyi sonuçlar alan Wolverhampton son 7 maçta sadece 1 kez kaybetti. Bu hafta Fulham’a konuk olacak Wolverhampton’da Craig Dawson kart cezalısı. Joe Hodge ise sakat. Fulham’da kötü gidişat devam ediyor. Milli araya da puan kaybı ile giren Fulham, Villa Park’da konuk olduğu Aston Villa’ya 3-1 mağlup oldu. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Marco Silva’nın ekibi bu süreçte sadece 1 puan toplayabildi. Wolverhampton ise moralli. Milli araya Tottenham galibiyeti ile girdiler. Molineux Ground’da rakibini 2-1 mağlup eden Wolverhampton 3 puanın sahibi oldu. Bugün gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

Girona – Athletic Bilbao: MS 1, 1.99 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; Girona La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Üst üste galibiyetler alarak dikkat çeken Michel’in öğrencileri milli araya Rayo Vallecano galibiyeti ile girmişti. Vallecas’da 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazanan Girona üst üste 5. galibiyetini elde etti. La Liga’da bu sezon sadece 1 kez kaybeden Girona’nın tek yenilgisini Real Madrid’e karşı aldığını da belirtelim. Lider Girona 34 puana sahip ve 2. sıradaki Real Madrid’in 2 puan önündeler. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek olan Girona’da Borja Garcia ve Juan Carlos’un sakatlıkları devam ediyor. Athletic Bilbao’da moraller yerinde. Bask ekibi milli maç arasından önceki hafta Celta Vigo’yu konuk eden Athletic Bilbao mücadeleden 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. Berenguer’in son dakikada attığı golle 3 puanı alan Ernesto Valverde’nin öğrencileri üst sıra takibini de devam ettiriyor. Son 3 maçlık süreçte 7 puan toplayan Athletic Bilbao bu hafta sonu lider Girona’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Dani Garcia ve Yeray Alavarez’in sakatlıkları devam ediyor. Girona La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Üst üste 4 maçtır kazanan Girona, milli araya Rayo Vallecano deplasmanında 2-1 kazanarak girdi. Müthiş bir sezon geçiren Girona şampiyonluk adayları arasında. Athletic Bilbao ise Delta Vigo engelini 4-3 ile geçmişti. Berenguer’in son dakika golüyle 3 puanı kaptılar. Bu hafta ise işleri zor. Lider Girona taraftarı önünde çok etkili oynuyor. Michel’in ekibinden iç sahada 3 puan bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.99

Bets10 Bahis Oranı: 85.37