UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Newcastle United İddaa Tahmini 28.11.2023

PSG evinde Newcastle United‘ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. hafta mücadelesi, 28 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.29, Newcastle United galibiyetine ise 5.11 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarını incelediğimiz PSG – Newcastle United karşılaşmasında KGVAR seçeneği için 10.00 oran hazırlanmış. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

PSG Liderliği Bırakmadı

Milli ara dönüşü Parc des Princes’de konuk ettiği Monaco karşısında 5-2’lik galibiyete imza atan PSG, liderlik koltuğunu korumaya devam ederken, son 8 haftada namağlup performansıyla dikkat çekti. Monaco galibiyetinin ardından galibiyet serisi ise ev sahibi adına 6 haftaya yükseldi. Fransa Ligue 1’de aradığı başarıyı bulan Luis Enriqu ve öğrencileri, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. F Grubu’nda 3 takımın arasında sadece 1’er puan fark bulunuyor. İlk 4 hafta sona erdiğinde tüm takımların gruptan çıkma şansı devam ederken, PSG 4 maçtan 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle ayrıldı. İç sahada Milan ve Dortmund engellerini kayıpsız geçmeyi başaran PSG, deplasmanda ise Milan ve Newcastle United’a karşı mağlup oldu. Liderin 1 puan gerisinde, 2. sırada yer alan Fransa temsilcisi, deplasmanda mağlup olduğu Newcastle United’a karşı iç sahada kazanmak istiyor. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan ev sahibinde, moraller yerinde.

Newcastle United Galibiyete Odaklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’ndaa ilk 4 haftayı 4 puanla geride bırakan Newcastle United, Dortmund, PSG ve Milan’ın gerisinde kaldı. Sadece iç sahada konuk ettiği PSG karşısında 4-1’lik galibiyete imza atan Eddie Howe’nin öğrencileri, bir kez daha PSG karşısına çıkıyor. Son sırada yer almalarına karşın, lider ile aralarında sadece 3 puan fark olduğunu belirtelim. İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Chelsea engelini 4-1’lik galibiyetle geçen konuk ekip, milli ara öncesinde Bournemouth’a karşı aldığı mağlubiyeti unutturdu. Son 8 haftalık lig fikstürünü 5 galibiyet, 2 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Newcastle United, iki kulvarda birden hafife alınmayacak bir futbolla karşımıza çıkıyor. Grupta kader maçlarından birine çıkacak olan İngiliz ekibi, bu maçı kazanması halinde gruptan çıkmak adına dev bir adım atacak. Newcastle United cephesinde moraller yerinde.

PSG – Newcastle United Maç Bilgileri

PSG – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde bu hafta Zaire-Emery, Nuno Mendes ve Presnel Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor. Newcsatle United takımında ise Sandro Tonali cezalı durumda. Botman, Wilson, Burn, Murphy, Barnes ve Targett’in ise sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Lewis Hall, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Valentino Livramento, Alexander Isak.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, iki takımında Son 16 yolunda galibiyete ihtiyacı var. İngiltere’de çıktıkları ilk maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran PSG ve Newcastle United, milli ara dönüşünde güven vermeye devam etti. İki takımın bir kez daha rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın 28. dakikasında Newcastle United, Alexander Isak ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Galibiyete çok yaklaşan İngiliz ekibi, bitime saniyeler kala PSG karşısında skoru koruyamadı ve galibiyet yolunda Mbappe engeline takıldı. İki takımda karşılaşmadan 1’r puanla ayrıldı.