UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Borussia Dortmund İddaa Tahmini 28.11.2023

İddaa fikstüründe 28 Kasım Salı akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. hafta mücadelesinde, Milan ile Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformu tarafından canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.68, Borussia Dortmund galibiyetine ise 3.68 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan Haftanın 10’ları kampanyasında ise KGVAR seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. Tercihinizi yapmadan önce 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Milan Cephesinde Liderlik Fırsatı

Sahalara galibiyetle dönen Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde vereceği Dortmund sınavı öncesinde moral buldu. Stefano Pioli ve öğrencileri, milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakmış ve üst üste yaşanan puan kayıplarıyla, zirve yarışında geriye düşmüştü. Fiorentina’ya karşı iç sahada alınan 1-0’lık galibiyetle birlikte, yeniden zirve yarışına tutunduklarını ve lider ile puan farkını 5’e indirdiklerini belirtelim. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bırakan Milan, Newcastle United ve Dortmund ile golsüz berabere kalırken, PSG deplasmanında mağlup oldu. Milli ara öncesi Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini iç sahada konuk ettiği PSG’ye karşı alan ve 3. sıraya yükselen Milan’ın, lider ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Lider Dortmund’u mağlup etmeleri halinde, grubun yeni lideri olma fırsatına sahipler.

Grubun Lideri Borussia Dortmund

Almanya Bundesliga’nın 12. haftasında Mönchengladbach’a karşı iç sahada 4-2’lik galibiyete imza atan Borussia Dortmund, milli ara dönüşü lider ile arasındaki puan farkını 10’da tutmayı başardı. İlk 9 haftanın namağlup takımı, milli ara öncesi seriyi 4-0’lık Der Klaassiker mağlubiyetiyle kaybederken, Bayern Münih yenilgisinin ardından Stuttgart karşısında da mağlup oldu. Milli arada toparlanmayı başaran Dortmund, 2-0 geriye düştüğü Gladbach’a karşı ikinci yarıda harika bir futbol sergiledi. Ligden istediğini alan konuk ekip, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Son 16 Turu’ndan sadece 180 dakika uzaklıkta olan Dortmund, 7 puanla grubun liderlik koltuğunda oturuyor. Newcastle United’a karşı üst üste galibiyetler alan Edin Terzic ve öğrencileri, bu hafta Milan deplasmanında galibiyet arayacak.

Milan – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Milan – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Yunus Musah kırmızı kart cezalısı. Caldara, Kalulu, Pellegrino ve Okafor’un sakatlıkları bulunuyor. Dortmund cephesinde ise Felix Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Marius Wolf, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, F Grubu’nda mücadele veren iki takımında, Son 16 umutları devam ediyor. Gruptan çıkma iddiasıyla sahaya çıkacak olan Milan ve Dortmund, kazanarak son haftaya lider girmek istiyor. Zorlu mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu2nda haftayı 3 puanla kapatan Dortmund, liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Konuk ekip zorlu Milan deplasmanından 3 puanla çıkarken, iki takımda beklediğimiz gibi mücadelede skor üretmeyi başardı.