UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Young Boys Kızılyıldız İddaa Tahmini 28.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında, Young Boys ile Kızılyıldız karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Young Boys ile Kızılyıldız takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Young Boys galibiyetine 2.12, beraberlik tercihine 3.86, Kızılyıldız galibiyetine ise 3.34 verildiğini görüyoruz.

Young Boys İlk Galibiyetini Arıyor 

Young Boys geçtiğimiz hafta sonu İsviçre Süper Ligi’nde mağlubiyet yaşadı. Lider Zürich’e konuk olan Young Boys mücadeleyi 3-1 kaybetti. 6 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Young Boys’da moraller bozuk. Bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kızılyıldız’ı konuk edecekler. Grupta henüz galibiyet alamayan Raphael Wicky’nin öğrencileri 1 puan ile son sırada. Grupta tek puanını Kızılyıldız deplasmanında 2-2’lik sonuç ile alan Young Boys bu kez ise Kızılyıldız’ı Wankdorf’da konuk edecek. Young Boys bugün kazanırsa, gruptan 3. Olarak çıkma açısından büyük bir avantaj elde edecek. Maç öncesinde Young Boys’da Sandro Lauper kart cezalısı.  

Kızılyıldız’da Hedef Avrupa Ligi 

Kızılyıldız’ın grupta galibiyeti yok. Geride kalan 4 maçta sadece 1 puan toplayabilen Barak Bakhar’ın ekibi bu hafta Young Boys’un konuğu olacak. Grupta tek puanını Rajko Mitic’de konuk ettiği Young Boys karşısında alan Srıp temsilcisi bu kez Young Boys ile İsviçre’de karşı karşıya gelecek. İki takımında gruptan çıkma iddiası kalmadı. Tek hedefleri grubu 3. Sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam etmek. Hafta sonu Sırbistan Süper Ligi’nde Vojvodina deplasmanında 2-1 kazanan Kızılyıldız yenilmezlik serisini de devam ettirerek 2. Sıradaki yerini korudu. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’a konuk olacak Kızılyıldız’da eksik bulunmuyor. 

Young Boys – Kızılyıldız Maç Bilgileri

Young Boys – Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vincic. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Young Boys’da Sandro Lauper kart cezalısı.  

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: Anthony Racioppi, Noah Persson, Loris Benito, Mohamed Camara, Saidy Janko, Joel Monteiro, Sandro Lauper, Darian Males, Lukasz Lakomy, Meschack Elia, Cedric Itten

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızıldılyız’ın muhtemel kadrosu: Omri Glazer, Milan Rodic, Aleksandar Dragovic, Uros Spajic, Kosta Nedeljkovic, Marko Stamenic, Vladimir Lucic, Kings Kangwa, Mirko Ivanic, Peter Olayinka, Cherif Ndiaye

İddaa Tahmini

Grupta son iki sırayı paylaşan takımlar karşı karşıya gelecek. Hem Young Boys’un hem de Kızılyıldız’ın 1’er puanı var. Kazanan takım yüksek ihtimalle grubu 3. Sırada tamamlayacak Young Boys’un yediği gol sayısı fazla olduğu için averajı düşük. Bu sebeple son sıradalar. Sırbistan’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 sona ermişti. Yine benzer bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Young Boys rahat kazandı. İç sahada konuk ettikleri Kızılyıldız’ı 2-0 mağlup ettiler ve 3. sırayı garantilediler.