UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Leipzig İddaa Tahmini 28.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında lider Manchester City iç sahada, Leipzig karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Manchester City bugün Leipzig karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.35, beraberlik tercihine 5.55, Leipzig galibiyetine 8.97 oran veriyor. 

Manchester City Lider Konumda 

Manchester City grupta 4’te 4 yaparak yoluna devam ediyor. Pep Guardiola’nın öğrencileri henüz puan kaybı yaşamadı. Grupta 12 puana sahip olan Manchester City’nin gruptan çıkmayı garantilediğini de belirtelim. Grubun ilk maçında Leipzig’i 3-1 mağlup eden Manchester City rakibin bu kez Etihad’da konuk edecek. Hafta sonu Premier Lig’de Liverpool ile 1-1 beraber kalan Manchester City son 2 Premier Lig maçında 4 puan bıraktı. Bu hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig ile karşı karşıya gelecek olan Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı sürüyor. 

Leipzig’in İşi Zor 

Leipzig’in gruptan çıkması bekleniyordu ve beklenen oldu. Bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı garantileyen Leipzig grupta 9 puan topladı ve 2. Sırada yer alıyor. Tek mağlubiyetini lider Manchester City’e karşı alan Marco Rose’un öğrencileri iç sahada konuk ettiği rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Bu kez ise Manchester City ile Etihad’da karşı karşıya gelecekler. Bundesliga’da geçen hafta sonu Wolfsburg deplasmanında 2-1 kaybeden Leipzig’de moraller bozuk. Manchester City maçı öncesine Leipzig’de Daniel Olmo ve Willi Orhan sakat olan isimler. 

Manchester City – Leipzig Maç Bilgileri

Manchester City – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Leipzig'in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

Manchester City grupta henüz puan kaybı yaşamadı. 4 maçını da kazanan Pep Guardiola’nın öğrencileri gruptan çıkmayı garantiledi. Lider konumda bulunan Manchester City bugün Etihad’da Leipzig’i konuk edecek. Leipzig’i grubun ilk maçında 3-1 mağlup etmişlerdi. Leipzig’de gruptan çıkmayı garantiledi. 4 maç sonunda 9 puan toplayan Leipzig’in liderlik şansı var ama bunun zor olduğunu belirtelim. Etihad’da bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. En az 4 gol çıkar. 

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.95

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 2.32

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City grupta galibiyet serisini devam ettirdi. Leipzig’i 3-2 mağlup ettiler ve gruptan lider çıkmayı garantilediler.