Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Köln Maç Tahmini 01.12.2023

1 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati il 22:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga 13. hafta mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Köln karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Böllenfalltor Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Betelli, Darmstadt 98 galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.58, Köln galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda.

Darmstadt 98 Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga sahnesinde son 5 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Lige yeni yükselen ev sahibi, ilk 5 haftanın tamamında yaşadığı puan kayıplarının ardından Werder Bremen ve Augsburg’a karşı aldığı üst üste galibiyetlerle toparlanma sinyalleri vermesine karşın, son 5 haftada yeniden düşüşe geçti. Leipzig, Bayern Münih ve Bochum karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, son 2 haftada Mainz 05 ve Freiburg karşısında üst üste beraberliklere imza attılar. Son 5 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarının ardından, düşme hattıyla puan farkı 1’e kadar indi. 12 maçta kalesini tam 33 gole kapatamayan Darmstadt 98, ligin en zayıf savunma performansıyla, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor.

En Zayıf Halka Köln

Almanya Bundesliga sahnesinde milli ara dönüşü puan kayıplarına devam eden Köln, en alt sıraya demir attı. Teknik adam Steffen Baumgart uzun süredir eleştiri oklarının hedefi halin gelirken, konuk ekip 12 haftanın 11’inde puan kaybetti. Sadece 5 hafta önce 10 kişi yakaladığı Gladbach karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek sezonun ilk galibiyetini alan Köln, son 5 haftada bir daha maç kazanamadı. Milli ara öncesinde Augsburg ve Bochum ile berabere kalan Köln, milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Bayern Münih karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ligin en kötü hücum performansını sergileyen konuk ekip, 12 haftada rakip fileleri sadece 9 kez havalandırabilirken, kalesini ise 24 gole kapatamadı. Ligin en alt sırasından kurtulmak isteyen Köln, bu hafta en yakın rakiplerinden Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacak.

Darmstadt 98 – Köln Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Clemens Riedel, Matthias Bader, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Marvin Mehlem, Fabian Nürnberger, Luca Pfeiffer.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Darmstadt 98 ve Köln, bu hafta galibiyet arayacak. Maç kazanmakta zorlanan iki takımda, savunma performansıyla güven vermeyi başaramadı. Mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Davie Selke attı, Köln deplasmanda kazandı. Ligin en alt sırasından kurtulmak isteyen Köln, bu hafta en yakın rakiplerinden Darmstadt 98 karşısında kalesini gole kapatmayı başarırken, tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı.