İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Juventus İddaa Tahmini 01.12.2023

İddaa fikstüründe 1 Aralık Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Monza ile Juventus karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Monza galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.45, Juventus galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Monza Evinde Namağlup

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Monza, milli ara dönüşünde seriyi sürdürmeyi başarırken, bu hafta ligin en formda takımlarından Juventus’u sahasında konuk edecek. Yeni sezonda galibiyet adına zorlanmasına karşın, rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı tanımayan ev sahibi, 13 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece  İnter, Atalanta ve Roma karşısında mağlubiyetler yaşayan Monza, taraftarı önünde namağlup bir performans grafiği ortaya koyuyor. Raffaele Palladino ve öğrencileri, milli ara dönüşünde Cagliari deplasmanına konuk olurken, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Monza, bu hafta seriyi Juventus karşısında sürdürmek istiyor.

Juventus Liderlik Şansını Değerlendiremedi

Juventus, İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftasında liderlik şansını değerlendiremedi. Milli araya 7 maçlık yenilmezlik, 5 maçlık galibiyet serisiyle giren Massimiliano Allegri ve öğrencileri, milli ara dönüşü sahasında lider İnter ile 1-1 berabere kaldı. Maça daha iyi başlayan ve üstünlüğü 26. dakikada yakalayan taraf Juventus olsa da, konuk ekip üstünlüğünü sadece 6 dakika koruyabildi ve derbiden 1 puanla ayrıldı. Son 8 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan JUVE, lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başardı. Ligin en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, 13 haftalık fikstürde ise sadece Sassuolo’ya galibiyet şansı verdi. 20 gol atıp, kalesinde ise sadece 8 gole izin veren Juventus, bu hafta seriyi Monza deplasmanında sürdürmek istiyor. Tamamen İtalya Serie A Ligi’ne şampiyonluğa odaklanan konuk ekipte, 14. hafta öncesi, moraller yüksek.

Monza – Juventus Maç Bilgileri

Monza – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da Papu Gomez kart cezalısı. Armando Izzo ve Gianluca Caprari’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Paul Pogba ve Nicolo Fagioli cezalı durumda. De Sciglio ve Weah’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Andrea Carboni, Pablo Mari, Luca Caldirola, Giorgos Kiriakopoulos, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Andrea Colpani, Lorenzo Colombo, Patrick Ciurria, Dany Mota.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 hafta mağlubiyete yer vermeyen ve lider ile arasında puan farkını 2’ye kadar indiren Juventus, liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Son 8 haftanın en formda takımları arasında yer alan Allegri ve öğrencileri, Monza deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, bu hafta Monza deplasmanından aldığı galibiyetle, ligde yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. Juventus zorlu Monza deplasmanında kazanarak, bu hafta bizleri yanıltmadı.