sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.11.2023

30 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. UEFA Avrupa Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Servette – Roma: MS 2, 1.62 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Servette evinde Roma’yı konuk edecek. 30 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5 hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu. İsviçre Süper Ligi’nde son 7 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Servette, milli ara öncesi iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza atarken, milli ara dönüşü İsviçre Süper Ligi’nde galibiyetlerinde devam etti. Son olarak iç sahada konuk ettikleri Grasshoppers karşısında 2-0’lık net bir galibiyete imza attılar. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise ilk 4 haftayı 4 puanla geride bırakan Rene Weiler ve öğrencileri, ilk 2 hafta Roma ve Slavia Prag karşısında üst üste mağlubiyetler alırken, FC Sheriff’e karşı son 2 maçtan 4 puan çıkardılar. Roma karşısında kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, zirvenin ortaklarından Roma’yı mağlup etmesi halinde, gruptan çıkmak için son hafta Slavia Prag karşısında da kazanmak zorunda. Galibiyet adına Avrupa sahnesinde zorlanan Servette, ilk maçta Roma’ya deplasmanda konuk olmuş ve 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamamıştı. Roma, İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamadı. İlk 13 haftada istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Jose Mourinho ve öğrencileri, 6 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başardı ve 5. sırada kendisine yer buldu. Son 3 haftada etkisini arttıran ve üst sıralara dahil olmayı başaran Roma, Lecce ve Udinese engellerini kayıpsız geçerken, Lazio derbisinden golsüz beraberlikle ayrıldı. Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran konuk ekipte, moraller yerinde. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda zirvenin ortakları arasında yer alan Roma, grupta ilk maçların tamamını galibiyetle noktalarken, ilk puan kaybını en yakın rakibi Slavia Prag’a karşı yaşadı. Deplasmandan 2-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, liderlik koltuğunu rakibiyle paylaşmak zorunda kaldı. Servette deplasmanından en az 1 puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek olan Roma, zirveyi bırakmak istemiyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk 4 haftadan 9 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunu Slavia Prag ile paylaşan Roma, son 2 haftada mucize arayacak olan Servette’ye deplasmanda konuk oluyor. Milli aradan galibiyetle dönen Mourinho ve öğrencileri, İsviçre deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

Hacken – Bayer Leverkusen: H2, 1.70 (iddaa) – 1.94 (Bets10) ; 30 Kasım Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde 5. hafta heyecanı yaşanıyor. H Grubu’nun namağlup lideri Bayer Leverkusen, Hacken deplasmanına konuk oluyor. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, İsveç temsilcisi Hacken adına Avrupa defteri kapandı. Gruptan çıkma şansı kalmayan ev sahibi ,son 2 haftada UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne gidebilmek için mücadele edecek. İlk 4 haftanın tamamında mağlup olan ve averaj takımı haline gelen Per-Mathias Högmo ve öğrencileri, kalesinde gördüğü 13 gole karşılık, rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildi. Grubun zayıf halkası haline geçen ev sahibi, İsveç Allsvenskan Ligi’nde ise şampiyonluk umutlarını tamamen kaybetti. Sezonun sona ermesiyle birlikte Allsvenskan Ligi’ni 3. sırada bitirdiler. Lider ile arasında 7 puan farkla sezonu noktalayan Hacken, son 7 haftada kaybettiği 11 puanla şampiyonluk fırsatını iyi değerlendiremedi. Ev sahibi bu sezon iki kulvarda birden etkili olamadı. Bayer Leverkusen engel tanımıyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ilk 4 haftadan 4 galibiyetle namağlup lider çıkarken, Almanya Bundesliga’da ise ilk 12 haftadan 11 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup lider çıkmayı başardı. Mağlubiyetle tanışmayan Bayer Leverkusen, milli ara dönüşünde galibiyetlerine Werder Bremen deplasmanında 3-0’lık skorla devam etti. Grupta liderlik koltuğunu bırakmayan ve bitime 2 hafta kala en yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer alan Bayer Leverkusen, H Grubu’nu tam anlamıyla domine etmeyi başardı. Bu hafta Hacken deplasmanına konuk olacak olan Xabi Alonso ve öğrencileri, grubun zayıf halkası karşısında bu sezonki namağlup yürüyüşünü sürdürmek istiyor. İlk maçta Hacken’i deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup eden Bayer Leverkusen, deplasmanda bir kez daha galibiyetin favorisi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda tüm maçlarını kazanan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise namağlup lider. İki kulvarda birden tarihi bir performans ortaya koyan Bayer Leverkusen, iç sahada zorlanmadan mağlup ettiği Hacken karşısında bir kez daha zorlanmadan galip gelecektir.

Maccabi Haifa – Rennes: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun en alt sırasında yer alan Maccabi Haifa ile lider Rennes, 30 Kasım Perşembe akşamında karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Maccabi Haifa cephesinde umutlar tükeniyor. Tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanan ev sahibi, F Grubu’nda ilk 3 haftayı 1 puanla geride bıraktı ve en alt sıraya demir attı. Messay Dego yönetiminde gruptan çıkma umutlarını kaybetmek üzere olan Maccabi Haifa, Rennes ve Villarreal karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, Panathinaikos ile iç sahada berabere kaldı. Grubun en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Maccabi Haifa, gruptan çıkma umutlarını sürdürebilmek için Rennes karşısında galibiyet arayacak. İsrail Ligat ha’Al Ligi’nde son 4 hafta savaş nedeniyle bay geçilirken, dinlenme fırsatı bulan ve Avrupa Ligi’ne odaklanan Haifa, deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup olduğu Rennes’e karşı eksiksiz tam kadro çıkıyor. Rennes cephesinde Julien Stephan dönemi başladı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk 4 haftadan lider çıkmayı başarmasına karşın, Fransa Ligue 1’de yaşanan puan kayıpları teknik adam Genesio ile yolların ayrılmasına neden oldu. Milli arada göreve Julien Stephan’ı getiren Rennes, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Reims karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. Ligde 5 hafta sonra galibiyete uzanan konuk ekip, yeni hocasıyla yükselişine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyor. Grupta sadece Villerreal deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Rennes, geri kalan 3 haftadan 8 golle 9 puan topladı. Son 2 haftaya lider girmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardığı Maccabi Haifa’ya deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’e galibiyetle dönen ve milli ara dönüşünde yeni hocasıyla 3 puanı alan Rennes, lider olarak yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda galibiyet arayacak. İç sahada mağlup ettikleri Maccabi Haifa karşısında bir kez daha kazanacaklardır.

Toplam İddaa Oranı: 4.24

Bets10 Bahis Oranı: 6.63