sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.11.2023

UEFA Avrupa Ligi’nde son 2 hafta mücadeleleri, 30 Kasım Perşembe akşamı sahne alacak. Güvendiğimiz 3 karşılaşmayı, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

FC Sheriff – Slavia Prag: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; EXXEN platformundan 30 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi H Grubu mücadelesinde, FC Sheriff ile Slavia Prag karşı karşıya geliyor. Mücadeleye Sheriff Stadı ev sahipliği yapacak. Moldova temsilcisi FC Sheriff, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda kader maçına Servette deplasmanında çıkarken, Gabi Kiki ve Armel Zohouri’nin gördüğü kırmızı kartlarla 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Gruptan çıkma şansını matematiksel olarak kaybeden FC Sheriff, son 2 haftada 3.’lük mücadelesi verecek. Yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam etmek isteyen Roman Pylypchuk ve öğrencilerinin, Slavia Prag karşısında kazanmaktan başka şansı kalmadı. 4 maçlık fikstürü 1 puanla kapatan ev sahibi, henüz galibiyetle tanışmadı. Kalesinde 11 gole engel olamayan ve rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabilen FC Sheriff, Moldova Ulusal Ligi’nde normal sezonun son haftasına lider girmeyi başarsa da, Avrupa performansıyla güven vermekten uzakta. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son 2 haftaya liderlik koltuğunu Roma ile birlikte paylaşan Slavia Prag, Jindrich Trpisovsky yönetiminde harika bir sezon geçiriyor. İki kulvarda birden liderlik umutlarını koruyan konuk ekip, Çekya Ligi’nde liderin 2 puan gerisinde kalırken, 16 haftayı 12 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 2 haftada üst üste galibiyetlere imza atan Slavia Prag, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise ilk 4 haftadan 9 puanla çıktı. Roma deplasmanında grupta ilk mağlubiyetini yaşayan konuk ekip, milli ara öncesi Roma’ya karşı iç sahada kazanarak, yeniden liderlik koltuğunun ortağı olmayı başardı. Son 2 haftadan 1 puan alsa dahi gruptan çıkmayı garantileyecek olan Slavia Prag, gruptan çıkma şansı kalmayan FC Sheriff’e deplasmanda konuk oluyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Slavia Prag ve Roma zirve mücadelesi veriyor. İki takımda aynı puanda yoluna devam ederken, Slavia Prag iki kulvarda birden aldığı galibiyetlerle güven vermeyi başardı. Konuk ekibin son sıradaki FC Sheriff’e puan kaptırmayacağını düşünüyoruz.

Molde – Karabağ: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ilk 4 haftadan 6’şar puanla çıkan Molde ile Karabağ, 30 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk umutları tamamen sona eren Molde, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Erling Moe ve öğrencileri, ligde son haftaya girilirken, 50 puanla 5. sırada yer alıyor. Bu sezon ligden istediğini alamayan Molde, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise aldığı üst üste galibiyetlerle, gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. İlk 2 haftada Karabağ ve Bayer Leverkusen’e karşı mağlup olan Molde, son 2 haftada Hacken’e karşı toplamda 8-2’lük skorla üstünlük kurdu ve 6 puan topladı. Bu hafta en yakın rakibi Karabağ ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek olan Molde, son hafta ise lider Bayer Leverkusen karşısına çıkacak. Lider karşısında işinin çok zor olduğunu düşündüğümüz Molde, hem puan tablosunda hem de 2’li averajda Karabağ’a üstünlük kurmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda iddiasını son 2 haftaya taşımayı başaran Karabağ, gruba harika bir başlangıç yaptı. İlk 2 haftada Molde ve Hacken’e karşı üst üste galibiyetler alan Gurban Gurbanov ve öğrencileri, son 2 haftada lider Bayer Leverkusen’e diş geçiremedi. Hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olmalarına karşın, son 2 haftaya 2. sırada giriyorlar. Bu hafta Molde’ye deplasmanda konuk olacak olan Karabağ, en yakın rakibine 2’li averajda üstünlük kurmak istiyor. İlk maçta Molde’yi iç sahada 2-1’lik skorla mağlup ettiler. Avrupa’da hayallerine devam eden konuk ekip, Azerbaycan Premier Ligi’nde ise son 3 haftadan galip çıkarak, liderlik koltuğuna oturdu. Grubun son haftasında Hacken ile karşı karşıya gelecek olan Karabağ, bu hafta deplasmanda kaybetmemesi halinde büyük bir avantaj elde edecek. UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, 2 takımında umutları devam ediyor. 4 maçtan 6 puan toplayan Molde ve Hacken, grupta çıkacağı kader maçında karşılıklı gollere imza atacak ve son dakikaya kadar galibiyet adına iyi bir performans sergileyecektir.

Villarreal – Panathinaikos: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi fikstüründe 5. hafta heyecanı 30 Kasım Perşembe akşamı devam ediyor. F Grubu kapsamında Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadelede, Villarreal ile Panathinaikos karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda zirve mücadelesi veren Villarreal, ilk 3 haftayı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, İspanya La Liga’da ise ile 13 hafta üst sıralardan uzak kaldı. Milli arada çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ev sahibi, Pacheta ile yollarını ayırırken, göreve Marcelino’yu getirdi. Yeni hocasıyla milli ara dönüşünde Osasuna karşısına çıkan Villarreal, taraftarı önünde aldığı 3-1’lik galibiyetle, güven tazeledi. Ligde ilk 14 haftadan 15 puan toplamayı başaran ev sahibi, 12. sırada kendisine yer buldu. Avrupa sahnesinde galibiyet arayacak olan ev sahibi, 1 maç eksikle liderin 3 puan gerisinde yer alıyor. İlk hafta alınan Panathinaikos mağlubiyetinin ardından, son 2 haftada Rennes ve Maccabi Haifa’ya karşı üst üste galibiyetler aldılar. Liderlik iddiasını sürdüren ev sahibi, taraftarı önünde yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek istiyor. Panathinaikos düşüşe çare arıyor. Hem Yunanistan Süper Ligi’nde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde düşüş geçen Ivan Jovanovic ve öğrencileri, milli ara dönüşü Avrupa sahnesinde Villarreal deplasmanına konuk oluyor. F Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puan çıkaran konuk ekip, Villarreal galibiyeti ve Maccabi Haifa beraberliklerinin ardından, Rennes engeline takıldı. Hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olan Panathinaikos, son 2 haftaya girilirken, 4 puanla 3. sırada yer aldı. Milli ara dönüşü Yunanistan Süper Ligi’nde 7 maçtır koruduğu yenilmezlik serisini, Aris deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle kaybetti. İki kulvarda birden kötü sonuçlar almaya başlayan konuk ekibin, gruptan çıkma iddiasını son maça taşımak için Villarreal deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda zirve takibini bırakmayan Villarreal, teknik adam değişikliğinin ardından, milli aradan galibiyetle döndü. Yeni hocasıyla iyi bir başlangıç yapan İspanyol ekibi, galibiyetlerine devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.68

Bets10 Bahis Oranı: 5.70