İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Getafe Bahis Tahmini 01.12.2023

İspanya La Liga’da 3 maç aradan sonra mağlup olan Las Palmas evinde, Getafe’yi konuk edecek. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Las Palmas ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Las Palmas kazanır 2.40, beraberlik 2.98, Getafe kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.   

Las Palmas Deplasmanda Kaybetti 

Las Palmas La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Las Palmas mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Garcia Pimienta’nın ekibi bu sezon ligde 6. Kez mağlubiyet almış oldu. 18 puan toplayan Las Palmas bu sezon taraftarı önünde iyi sonuçlar alıyor. Bu hafta Gran Canaria’da Getafe’yi konuk edecek Las Palmas’da Fabio Gonzalez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Getafe Moralli 

Getafe’de moraller yerinde. La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Getafe geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Alaves karşısında 3 puan almayı başardı. Son sıradaki rakibi karşısında 1-0 geriye düştükleri maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Getafe’de yenilmezlik serisi 8 maça çıktı. Üst üste puanlar toplayan Jose Bordalas’ın öğrencileri La Liga’da ilk 6 hattına da iyice yaklaştı. Bu hafta konuk olacakları Las Palmas deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri ve Enes Ünal’ın sakatlıkları sürüyor. 

Las Palmas – Getafe Maç Bilgileri

Las Palmas – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Fabio Gonzalez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Getafe’de Mauro Arambarri ve Enes Ünal’ın sakatlıkları sürüyor. 

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Las Palmas geçen hafta konuk olduğu Real Betis deplasmanında puan çıkartamadı. Rakibine 1-0 kaybettiler. 3 maç aradan sonra mağlup olan Garcia Pimienta’nın ekibi bu hafta Getafe’yi konuk edecek. Getafe ise geçen hafta Alaves’i 2-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçı kazanarak yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Getafe çok formda. Uzun bir süredir mağlubiyet yaşamıyor. Bu hafta Las Palmas deplasmanında da puan alarak yollarına devam ederler. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.41

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Las Palmas evinde kazandı. Getafe rakibine 2-0 kaybetti ve 8 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi.