Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Samsunspor İddaa Tahmini 02.12.2023

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında bulunan Samsunspor deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk oluyor. Karşılaşmanın saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Adana Demirspor  ile Samsunspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 4.29, Samsunspor galibiyetinin ise 4.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Adana Demirspor İç Sahada Namağlup

Adana Demirspor’un bu sezon iç sahada mağlubiyeti bulunmuyor. İç sahada oynadıkları son maçta lider Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmışlardı. Süper Lig’de son haftalarda üst üste beraberlikler alan Patrick Kluivert’ın ekibi geçen hafta konuk olduğu Kayserispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Adana Demirspor bu hafta sonu düşme hattında yer alan Samsunspor’u konuk edecek. Belhanda’nın da takıma dönmesiyle hücum hattı daha da haraketlenecektir. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues kart cezalısı. Mario Balotelli ise sakat.

Samsunspor Alt Sıralarda

Samsunspor Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Markus Gisdol’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Beşiktaş karşısında sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon 13 hafta geride kaldı ve Kırmızı Beyazlılar sadece 2 kez kazanabildi. Bu sezon Hatayspor ve İstanbulspor maçlarından galibiyet çıkartabilen Samsunspor’un deplasman karnesi de oldukça zayıf. Son 4 deplasman maçını gol atamadan kaybeden Samsunspor’un Adana Demirspor deplasmanında işi çok zor. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor – Samsunspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues kart cezalısı. Mario Balotelli ise sakat.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Arber Zeneli, Nani, Mbaye Niang

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Adana Demirspor son haftalarda üst üste beraberlikler alıyor. Geçen hafta konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. İç sahada iyi sonuçlar alan Adana Demirspor’un bu sezon taraftarı önünde mağlubiyeti yok. Sadece Fenerbahçe karşısında golsüz berabere kalarak puan kaybettiler. Samsunspor ise Süper Lig’de geçen hafta Beşiktaş’a direnemedi. Mücadeleyi 2-1 kaybettiler. Düşme hattında yer alan Gisdol’un ekibinin bu hafta işi zor. Adana Demirspor kazanır ve 3 haftada aradan sonra 3 puan sevinci yaşar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor iç sahada ilk kez mağlup oldu. Samsunspor’a 3-2 kaybettiler.