Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Galatasaray İddaa Tahmini 02.12.2023

Trendyol Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Galatasaray deplasmanda, Pendikspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

PendiksporGalatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Pendikspor kazanır 9.31, beraberlik 5.81, Galatasaray kazanır ise 1.35 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Pendikspor Alt Sıralarda

Pendikspor Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanında 4-1 kaybeden Pendikspor haftayı puansız geçti. Pendikspor’un bu sezon Süper Lig’de sadece 3 galibiyeti var. Bu 3 galibiyeti de Ivo Vieira yönetiminde aldılar. Başakşehir mağlubiyeti ile 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Pendikspor’un 13 puanı var ve düşme hattının 1 basamak üzerindeler. Bu hafta sonu ise Galatasaray’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Pendikspor’da Emre Taşdemir ve Emaka Eze’nin sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray İyi Direndi

Galatasaray hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’ı konuk etti. Rams Park’da 3-1 geriye düştükleri maçtan 3-3’lük beraberlik ile ayrılan Sarı Kırmızılılar gruptan çıkma umutlarını son maçta taşıdı. Süper Lig’de ise geçen hafta Alanyaspor’u 4 golle geçen Galatasaray’da moraller yerinde. Lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiren Okan Buruk’un ekibi bu sezon sadece 1 kez kaybetti. Bu hafta sonu konuk olacakları Pendikspor deplasmanında rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı bulunuyor.

Pendikspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Pendikspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Pendikspor Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Başakşehir deplasmanından puan çıkartamadı. Rakibine 4-1 mağlup oldular. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Pendikspor bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray moralli. Geçen hafta Alanyaspor’u 4-0 mağlup eden Okan Buruk’un ekibi lider Fenerbahçe’nin takibini sürdürdü. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile 3-3 berabere kalarak gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdılar. Galatasaray maçın net favorisi. Bol gollü bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Mücadelede en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.29

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Pendikspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ettiler.