Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Başakşehir İddaa Tahmini 02.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor evinde, Başakşehir’i ağırlayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Çaykur Rizespor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Çaykur Rizespor kazanır 2.52, beraberlik 3.49, Başakşehir kazanır ise 2.96 olarak açıklanmış.    

Çaykur Rizespor’dan 1 Puan

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Mağlup olmaları beklenen maçtan 1 puan çıkartan Karadeniz ekibi Süper Lig’de son 2 haftada 4 puan topladı ve olumlu sinyaller vermeye başladı. Bu hafta sonu iç sahada Başakşehir’i konuk edecekler. Çaykur Rizespor’un bu sezon taraftarı önünde sadece Galatasaray’a kaybettiğini de belirtelim. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Mithat Pala ve Emir Han Topçu kart cezalısı.

Başakşehir Evinde Güldü

Başakşehir Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Pendikspor karşısında farklı bir galibiyet aldı. İlk yarısı 1-1 biten maçta ikinci yarıda üstün bir performans gösteren Çağdaş Atan’ın ekibi mücadeleyi 4-1 kazanarak moral buldu. Süper Lig’de düşme hattından uzaklaşmak isteyen Başakşehir bu sezon puanını 12’ye yükseltti. Bu hafta sonu konuk olacakları Çaykur Rizespor deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Çaykur Rizespor – Başakşehir Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Mithat Pala ve Emir Han Topçu kart cezalısı. Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı devam ediyor.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor Süper Lig’de son 2 maçtan 5 puan çıkartmayı başardı. Önce İstanbulspor’u 1-0 ile geçen Karadeniz ekibi geçen hafta ise Antalyaspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Başakşehir ise moralli. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra kazanan Çağdaş Atan’ın öğrencileri Pendikspor’u 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Düşme hattından kurtulma çabaları devam ediyor. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor evinde 3 puan almayı başardı. Başakşehir’i 3-2 mağlup ederek haftayı galibiyet ile geçti.