İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Wolverhampton İddaa Tahmini 02.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçını kazanan ve liderliğe yükselen Arsenal iç sahada, Wolverhampton’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.30, beraberlik 5.90, Wolverhampton kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.  

Arsenal Lider Konumda  

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brentford deplasmanından 3 puan ile döndü. Kai Havertz’in attığı tek golle 1-0 kazanan Mikel Arteta’nın ekibi Premier Lig’de liderliğe yükseldi. Manchester City ile Liverpool’un berabere kaldığı haftada fırsatı iyi kullanan Arsenal hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 3 puan alarak gruptan çıkmayı garantiledi. Emirates’de konuk ettikleri Lens’i 6-0 mağlup eden Arsenal’da moraller yerinde. Bu hafta Wolverhampton’ı konuk edecek Arsenal’da Fabio Vieira kart cezalısı. Thomas Partey ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton Deplasmanda Kaybetti

Wolverhampton Premier Lig’de son haftalarda düşüşe geçmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Wolverhampton karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 kez kazanabilen Gary O’Neil’ın öğrencileri 15 puana sahip. Bu 4 maçlık süreçte tek galibiyetini Tottenham karşısında almışlardı. Üst üste 10 maçtır kalesini gole kapatamayan Wolverhampton’ın Arsenal deplasmanında işi çok zor. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto ve Joe Hodge sakat olan isimler.

Arsenal – Wolverhampton Maç Bilgileri

Arsenal – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Fabio Vieira kart cezalısı. Thomas Partey ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Pedro Neto ve Joe Hodge sakat olan isimler.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Arsenal Premier Lig’de geçen hafta Brentford deplasmanında 3 puan almayı başardı. Son dakikada Kai Havertz’in attığı golle 3 puanı alan Arsenal rakibini 1-0 ile geçti. Bu galibiyet ile Premier Lig’de liderliğe yükseldiler. Wolverhampton ise geçen haftayı puansız geçti. Fulham’a deplasmanda 3-2 kaybettiler. Wolverhampton’ın bu hafta puan alabileceğini sanmıyorum. Mikel Arteta’nın öğrencileri Wolverhampton karşısında rahat bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.62

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal zirve takibini devam ettirdi. Emirates’de konuk ettikleri Wolverhampton’u 2-1 ile geçtiler.