İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Everton İddaa Tahmini 02.12.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta farklı kaybeden Everton bu hafta deplasmanda, Nottingham Forest’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Nottingham Forest ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Nottingham Forest kazanır 2.82, beraberlik 3.40, Everton kazanır ise 2.62 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Evinde Kaybetti

Nottingham Forest bu sezon taraftarı önünde ilk yenilgisini aldı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Brighton’a 3-2 kaybettiler. Son haftalarda 3 puan almakta zorlanan Steve Cooper’ın ekibinin Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildiğini belirtelim. Geçen hafta Brighton karşısında Anthony Elanga ve Morgan Gibbs White’ın golleri puan almalarına yetmedi. Premier Lig’de bu hafta sonu Everton’ı konuk edecek Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı devam ediyor.

Everton’da Moraller Bozuk

Everton Premier Lig’de bildiğimiz gibi puan silme cezası aldı. Kuralları ihlal etmeleri sebebiyle Everton’a 10 puan silme cezası verildi. Bu kararın ardından puanı 4 olarak güncellenen Everton Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Sheffield United’ın ardından en az puan toplayan takım haline geldiler. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Manchester United’a 3-0 kaybeden Everton’da moraller bozuk. Sean Dyche’ın öğrencileri bu hafta sonu Nottingham Forest’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Everton’da Andre Gomes ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Everton Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı devam ediyor. Everton’da Andre Gomes ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Taiwo Awoniyi

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

İddaa Tahmini

Nottingham Forest geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Brighton’a 3-2 kaybettiler. Steve Cooper’ın ekibi bu sezon Premier Lig’de ilk kez iç sahada mağlubiyet yaşamış oldu. Everton ise geçen hafta Goodison Park’da puan alamadı. Manchester United’a 3-0 mağlup oldular. Puan silme cezasının ardından düşme hattına gerileyen Everton’ın işi zor. Nottingham Forest favori taraf. İç sahada konuk edecekleri Everton’ı mağlup ederek 3 puan ile sahadan ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.39

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.82

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton sürpriz yaptı. Nottingham Forest deplasmanında 1-0 kazanarak moral buldular.