İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Manchester United İddaa Tahmini 02.12.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Newcastle United evinde, Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Newcastle UnitedManchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Newcastle United kazanır 2.02, beraberlik 3.75, Manchester United kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Newcastle United İç Sahada Etkili

Newcastle United Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Chelsea’yi konuk eden Newcastle United mücadeleyi 4-1 kazandı. Chelsea’yi adeta sahadan silen Eddie Howe’un öğrencileri bu sezon taraftarı önünde çok iyi sonuçlar alarak dikkat çekiyor. Premier Lig’de son 5 maçta 4. galibiyetini alan Newcastle United hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG ile karşı karşıya geldi ve Parc des Princes’de rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Moralli Newcastle United bu hafta Premier Lig’de Manchester United ile karşılaşacak. Maç öncesinde Newcastle United’da Sven Botman, Callum Wilson, Harvey Barnes ve Matt Targett sakat. Sandro Tonali’nin ise cezası devam ediyor.

Manchester United’dan Üst Üste Galibiyetler

Manchester United Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alarak dikkat çekiyor. Fulham maçı ile başlayan galibiyet serisi Luton Town ve Everton maçlarında da devam etti. Premier Lig’de son 3 maçından 9 puan çıkartan Manchester United’ın ilk 6 umutları sürüyor. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray deplasmanında 3-3 berabere kalan Erik ten Hag’ın ekibi gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Premier Lig’de bu hafta sonu Newcastle United’a konuk olacak Manchester United’da Casemiro, Christian Eriksen, Lisandro Martinez ve Mason Mount’un sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United – Manchester United Maç Bilgileri

Newcastle United – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Sven Botman, Callum Wilson, Harvey Barnes ve Matt Targett sakat. Sandro Tonali’nin ise cezası devam ediyor. Manchester United’da Casemiro, Christian Eriksen, Lisandro Martinez ve Mason Mount’un sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Newcastle United moralli. Hata içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde PSG deplasmanından 1 puan ile dönen Eddie Howe’un ekibi gruptan çıkma umutlarını devam ettirdi. Premier Lig’de ise geçen hafta Chelsea engelini 4-1 ile geçtiler. İlk 4 umutlarını sürdüren Newcastle United bu hafta Manchester United’ı konuk edecek. Erik ten Hag’ın ekibi ise Premier Lig’de üs üste 3 maçtır kazanıyor. Geçen hafta Everton deplasmanında 3-0 kazandılar. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray deplasmanında 3-3 berabere kaldılar. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. İki takımda hücumda üretken. Fileler en az 3 kez havalanır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United tek golle güldü. Manchester United’ı 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile geçtiler.