İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Sheffield United İddaa Tahmini 02.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Son sıradaki Burnley evinde, Sheffield United karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Burnley ve Sheffield United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 1.90, beraberlik 3.75, Sheffield United kazanır ise 4.20 olarak açıklanmış. 

Burnley Son Sırada

Burnley’de işler yolunda gitmiyor. Vincent Kompany’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da konuk ettiği West Ham karşısında puan alamadı. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Burnley rakibine 2-1 kaybetti. Son 5 dakikada yediği arka arkaya gollerle haftayı puansız geçen Burnley’de galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Son 5 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Burnley Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta Sheffield United’ı konuk edecek Burnley’de Jack Cork’un sakatlığı devam ediyor.

Sheffield United Düşme Hattında

Sheffield United geçtiğimiz hafta sonu Bramall Lane’de konuk ettiği Bournemouth karşısında sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İç sahada puan almaları bekleniyordu ama Bournemouth’un hücum hattına karşı koyamadılar. Premier Lig’de bu sezon 13 hafta geride kaldı ve Paul Heckingbottom’un ekibinin sadece 1 galibiyet alabildiğini belirtelim. Düşme hattında bulunan Sheffield United bu hafta Burnley’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da John Egan, Tom Davies ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları bulunuyor.

Burnley – Sheffield United Maç Bilgileri

Burnley – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Conect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Jack Cork’un sakatlığı devam ediyor. Sheffield United’da John Egan, Tom Davies ve Rhian Brewster’ın sakatlıkları bulunuyor.

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Burnley’de mağlubiyet serisi sürüyor. Geçen hafta iç sahada West Ham’ı konuk eden Burnley 1-0 önde olduğu karşılaşmadan puansız ayrıldı. Son dakikalarda yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Üst üste 6 maçtır kaybeden Burnley Premier Lig’de son sırada. Sheffield United’da ligin zayıf halkalarından biri. Geçen hafta Bramall Lane’de konuk ettikleri Bournemouth’a 3-1 mağlup oldular. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabildiler ve düşme hattındalar. Kompany adına tehlike çanları çalıyor. Burnley bu hafta kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley farka gitti. Turf Moor’da Sheffield United’ı 5-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını korudular.