sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.12.2023

2 Aralık Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Nantes – Nice: MS 2, 1.79 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Nantes ile Nice karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Le Havre ile golsüz berabere kalan Nantes, son 13 dakikada 10 kişi mücadele veren rakibi karşısında puan kaybından kurtulamazken, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Milli ara öncesi üst üste 3 maçta alınan puan kayıplarıyla birlikte düşüş geçen ev sahibi, milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermeyi başaramayınca, teknik adam Pierre Aristouy ile yollar ayrıldı. 13 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Nantes cephesinde. 14. hafta itibariyle Jocelyn Gourvennec dönemi başlıyor. Düşme potasından sadece 4 puan uzaklıkta kendisine yer bulan ev sahibi, yeni hocasıyla namağlup yoluna devam eden Nice karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de ilk 13 hafta sona ererken, mağlubiyetle tanışmayan tek takım Nice oldu. Francesco Farioli yönetiminde tarihi bir sezon başlangıcına imza atan konuk ekip, 13 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. Milli ara dönüşünde namağlup performansını Toulouse karşısında 1-0’lık galibiyetle taçlandıran konuk ekip, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 1’de tutmaya devam ediyor. İlk haftalardan itibaren iyi savunma performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nice, 13 maçta kalesinde sadece 4 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performansını ortaya koyan konuk ekip, genç teknik adamıyla tarih yazmaya devam ediyor. Bu hafta Nantes deplasmanında galibiyet arayacak olan Nice, ligin en kötü savunma performanslarından birini sergileyen rakibi karşısında, fırsatları iyi değerlendirmek istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftadan namağlup çıkmayı başaran Nice, ligin tek mağlup olmayan takımı. Aynı zamanda kalesinde gördüğü 4 golle, ligin en iyi savunma performansına sahipler. Milli ara dönüşünde etkisini sürdürmeyi başaran Nice, kazanmaya Nantes deplasmanında devam edecektir.

Lens – Lyon: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 2 Aralık Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’in 14. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Günün ilk maçında Lens evinde Lyon’u konuk edecek. beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Milli ara dönüşü konuk olduğu Clermont deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Lens, Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarmayı başarırken, son 8 haftada 5 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Son 2 haftada üst üste galibiyetler alan ve ligin en formda takımları arasına giren ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi büyük bir hezimet yaşadı. Devler sahnesinde ilk 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başaran Lens, PSV ve Arsenal karşısında üst üste mağlubiyetle aldı. Milli ara dönüşü konuk oldukları Arsenal deplasmanından 6-0’lık hezimetle dönen Lens, 2. sıranın 3 puan gerisine düştü. Ligde etkisini sürdürmek isteyen Franck Haise ve öğrencileri, taraftarı önünde ligin en zayıf halkası Lyon’u konuk edecek. Lyon teknik adam hamlelerine kabustan uyanamadı. Fransa Ligue 1 tarihinde en zorlu sezonlarından birini geçiren konuk ekip, 3 farklı teknik adamla 12 haftayı geçirmesine karşın, sadece 1 maçtan galibiyetle çıkabildi. Sezona Laurent Blanc yönetiminde hazırlanan ve ilk 5 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, göreve Fabio Grosso’yu getirdi. Yeni hocasıyla 7 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen Lyon, milli ara dönüşünde alınan 2-0’lık Lille mağlubiyetinin ardından, bir kez daha teknik adam değişikliğine gitti. Geçici olarak göreve Pierre Sage’yi getiren konuk ekip, 7 puanla ligin en alt sırasında yer alıyor. Kalesini tam 21 gole kapatmayı başaramayan ve 12 maçın 11’inde puan kaybeden Lyon, kötü gidişata çare arıyor. Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan Lens, 8 maçtır mağlubiyete yer vermiyor. Harika bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibi, zor günler geçiren ve en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Lyon karşısında, haftayı galibiyetle kapayacaktır.

Bochum – Wolfsburg: MS 2, 2.18 (iddaa) – 2.54 (Bets10) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Wolfsburg kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga’nın 12. haftasında Hoffenheim deplasmanına konuk olan Bochum, seriyi golsüz beraberlikle sürdürdü. Milli ara öncesi üst üste 3 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve düşme hattından kurtulmayı başaran ev sahibi, düşme hattının 2 puan üzerinde yer almaya devam ediyor. İlk 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Bochum, son 4 haftada ise 3 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. Ligde sadece Darmstadt 98’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran ev sahibi, galibiyet adına zorlanmasına karşın, son haftalarda rakiplerine kolay kolay geçit vermiyor. 12 hafta sonunda kalesini 25 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 11 kez havalandırabildi. Niko Kovac ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 12. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Milli arayı fırsata çeviren konuk ekip, kötü gidişata ligin en formda takımlarından Leipzig karşısında 2-1’lik galibiyetle son verdi. Milli ara öncesi son 5 haftayı 1 puanla kapatan Wolfsburg, sezona yaptığı iyi başlangıcın ardından üst sıralardan uzaklaşırken, son hafta galibiyetiyle yarışın içerisinde kalmaya devam etti. Son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başaran konuk ekipte, son 6 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Bizlere bu sezon bol gollü mücadeleler izleten Wolfsburg, bu hafta Bochum deplasmanında 3 puan arayacak. 5 maçta yaşanan puan kayıplarını telafi etmeye çalışan konuk ekip, milli ara dönüşündeki etkisini sürdürmek istiyor. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan Wolfsburg, Leipzig galibiyetiyle moral buldu. Üst sıralara tutunan konuk ekip, galibiyetlerine düşme tehlikesini yakından hisseden Bochum’a karşı deplasmanda devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.85

Bets10 Bahis Oranı: 8.95