sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 02.12.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftası kapsamında 2 Aralık Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Genoa – Empoli: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Empoli karşı karşıya gelecek. Deplasmanda uzun süredir devam eden puan kayıplarıyla, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nin alt sıralarından kurtulamadı. Milli ara öncesi iç sahada 2’de 2 yapmayı başaran ve önce Salernitana ardından Hellas Verona karşısında kazanan ev sahibi, milli ara dönüşü Frosinone deplasmanında mağlup olarak, son 5 deplasman maçından sadece 1 puan çıkarabildi. 13 hafta geride kaldığında düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan Genoa, bu hafta evinde en yakın rakiplerinden Empoli’yi konuk edecek. Galibiyete ihtiyacı olan Alberto Gilardino ve öğrencileri, iç sahadaki seriyi sürdürmek ve düşme potasından uzak kalmak istiyor. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde mağlubiyetten kurtulamayan Empoli, 13. hafta sona erdiğinde düşme potasından çıkamadı. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, Aurelio Andreazzoli hamlesinin ardından toparlanma sinyalleri vermesine karşın, hala maç kazanmakta zorlanıyor. 13 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 9 yenilgiyle geride bırakan Empoli, 10 puanla 18. sırada kendisine yer buldu. 13 maçta kalesini tam 25 gole kapatamayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Frosinone karşısında 3 kez skoru koruyamadı ve karşılaşma 4-3’lük mağlubiyetle sona erdi. Kalesini gole kapatmakta ve maç kazanmakta zorlanan Empoli, bu hafta Genoa deplasmanında 3 puan arayacak. Düşme hattından kurtulmak isteyen konuk ekibin 3 puana ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 14 hafta itibariyle galibiyet adına zorlanan Genoa ve Empoli, düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaramadı. Zorlu mücadelede iki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Milan – Fiorentina: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 3. sırasında yer alan Milan, 2 Aralık Cumartesi akşamı sahasında 10. sıradaki Frosinone’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına milli ara dönüşünde dur demeyi başaran Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi üst üste 4 maçta puan kayıpları yaşayan Pioli ve öğrencileri, liderin 6 puan gerisine düştü. Milli ara dönüşü iç sahada konuk ettikleri Fiorentina’ya karşı Theo Hernandez’in penaltı golüyle galip gelmeyi başardılar. Zirve ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasına izin vermeyen Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nun son haftasında Dortmund’a karşı mağlup olurken, son sıraya demir attı. Hala gruptan çıkma şansları devam etse de, 2.’lik şansını fazlasıyla zora soktuklarını söyleyelim. Rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Milan, bu hafta evinde Frosinone’yi konuk edecek. Son haftalarda düşüşe geçmelerine rağmen, sezon genelinde Pioli ve öğrencilerinin, iyi bir performans grafiği sergilediğini belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nin 13. haftasında son dakika golüyle kazanan Frosinone, iç sahada yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde harika bir iç saha performansı sergileyen konuk ekip, deplasmanda ise bir türlü etkili olamadı. Dış sahada 4 maçtır mağlubiyetlerden kurtulamazken, 6 maçtır ise puan kayıplarına çare bulamıyor. Dış sahada henüz maç kazanamayan Frosinone, bu hafta Milan deplasmanında galibiyet arayacak. Ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Frosinone, küme düşme hattında uzak, rahat bir konumda yoluna devam ediyor. Kalesinde 21 gole engel olmayı başaramayan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, rakip fileleri ise 19 kez havalandırmayı başardı. Konuk ekip iç saha etkisiyle güven vermeyi başarsa da, deplasman karnesiyle güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Milan, Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönerken, lige odaklandı. Deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Frosinone’ye karşı, Pioli ve öğrencilerinin kazanacağını düşünüyoruz.

Lazio – Cagliari: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio evinde Cagliari’yi konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son haftaya girilirken, Son 16 biletini cebine koydu. Milli ara dönüşünde ligin en alt sırasındaki Salernitana’ya konuk olan Lazio, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle döndü ve son 3 haftayı 1 puanla kapattı. Milli aradan etkisiz bir geri dönüşe imza atan Sarri ve öğrencileri, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak teselli buldu. İç sahada konuk ettikleri Celtic karşısında 1-0’lık galibiyete uzanan ev sahibi, 5 maç sonunda 10 puan topladı ve 2. sırada yer alarak, Son 16 biletini cebine koydu. Son hafta liderlik için mücadele verecek olan Lazio, lige moralli dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nde 11. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Cagliari karşısında yükselişe geçmek ve üst sıralarla arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftanın en zayıf halkası haline gelen Cagliari, son haftalarda gösterdiği etkiyle düşme potasından çıkmayı başardı. İlk 8 haftalık fikstürü sadece 1 puanla geride bırakan Claudio Ranieri ve öğrencileri, son 5 haftadan 9 puan toplamayı başardı. 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan konuk ekip, sadece Juventus deplasmanından mağlup dönerken, galibiyetlerini ise Frosinone ve Cagliari’ye karşı aldı. Milli ara dönüşü Monza deplasmanına konuk olan Cagliari, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Düşme hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunan konuk ekip, bu hafta Lazio deplasmanında galibiyet arayacak. Düşme hattından uzak kalmak için zorlu Olimpico deplasmanından puanla çıkmak zorunda olduklarını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Lazio artık etkisini lige taşıyacak ve Cagliari’yi mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.98

Bets10 Bahis Oranı: 4.65