Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Hoffenheim Maç Tahmini 02.12.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 13. hafta heyecanı yaşanırken, Mönchengladbach evinde Hoffenheim‘ı konuk edecek. 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Mönchengladbach galibiyetine 2.26, beraberliğe 4.15, Hoffenheim galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.35, KGYOK 3.25 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Lige Mağlubiyetle Döndü

Mönchengladbach üst sıralardan uzak kalmaya devam ediyor. Gerardo Seoane önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, milli ara öncesi 3 haftalık fikstürden topladığı 7 puanla toparlanma sinyalleri vermesine karşın, milli aradan mağlubiyetle döndü. Konuk olduğu Dortmund deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, ilk 12 haftanın 9’unda puan kayıplarına engel olamadı. 13 puanla 11. sıraya kadar gerileyen Gladbach, kalesinde gördüğü 27 gole karşılık, rakip fileleri 25 kez havalandırabildi. Bu sezon 12 maçının 11’inde 2.5 gol barajı aşılan ev sahibi, sezon boyunca kalesini gole kapatmakta zorlanırken, rakip fileleri havalandırmakta ise zorlanmadı. Evinde kazanmak isteyen Gladbach, Hoffenheim’a karşı galibiyet arayacak.

Hoffenheim Üst Sıraları Bırakmadı

Konuk ekip Hoffenheim, rakibi gibi bu sezon bol gollü mücadelelere imza atıyor. 12 maçta 21 gol yiyip, rakip fileleri 24 kez havalandırmayı başardılar. 12 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşılan Hoffenheim’da, 12 maçın 11’inde ise karşılıklı goller atıldı. Milli ara dönüşü geçtiğimiz hafta Mainz 05 ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Lider Bayer Leverkusen’e karşı iç sahada alınan mağlubiyetin ardından, Agusburg  ve Mainz 05 ile berabere kaldılar. 20 puanla 6. sırada kendisine yer bulan ve üst sıraları zorlamaya devam eden Hoffenheim, son haftalarda başlayan düşüşe çare arıyor.

Mönchengladbach – Hoffenheim Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach cephesinde Hannes Wolf, Jordan Siebatcheu, Tony Jantschke ve Jonas Omlin’in sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim’da ise Prömel kırmızı kart cezalısı. Conte, John, Kaderabek, Skov ve Berisha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Julian Weigl, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Marius Bülter, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

İyi hücum performanslarıyla dikkat çeken Gladbach ve Hoffenheim, ilk 12 hafta aynı zamanda savunmada gösterdiği zafiyetlerleler de dikkat çekti. Bu sezon bol gollü maçlara imza atan tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.22

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gladbach galibiyetiyle sona eren 13. hafta mücadelesinde, iki takımda skor üretmeyi başardı. Ev sahibi 2 golle kazanırken, Werder Bremen ise tek golle mağlup oldu. Mücadelede 2.5 gol barajı aşıldı.