İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Arsenal İddaa Tahmini 05.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Arsenal deplasmanda, Luton Town karşısında da 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 23..15’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Luton TownArsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Luton Town kazanır 13.00, beraberlik 6.40, Arsenal kazanır ise 1.25 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Arsenal 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Luton Town Deplasmanda Kaybetti

Luton Town Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Brentford deplasmanında puan almayı başaramadı. Rakibine 3-1 kaybeden Luton Town alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Rob Edwards’ın öğrencileri kümede kalma savaşı vermekte. Bu hafta ise Kenilworth Road’da lider Arsenal’ı konuk edecek Luton Town’da Reece Burke, Couley Woodrow, Mads Andersen ve Albert Sambi Lokonga’nın sakatlıkları sürüyor.

Arsenal 3 Maçtır Kazanıyor

Arsenal Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de Wolverhampton’ı konuk eden Mikel Arteta’nın öğrencileri karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Odegaard ve Saka’nın golleriyle 3 puanı alan Arsenal son 3 maçından 9 puan çıkarttı ve liderliğini devam ettirdi. Manchester City’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Arsenal’da moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Luton Town deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Fabio Vieira kart cezalısı. Thomas Partey ve Jurrien Timber ise sakat.

Luton Town – Arsenal Maç Bilgileri

Luton Town – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’de başlayacak. Mücadele Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Reece Burke, Couley Woodrow, Mads Andersen ve Albert Sambi Lokonga’nın sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Fabio Vieira kart cezalısı. Thomas Partey ve Jurrien Timber ise sakat.

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Luton Town geçtiğimiz haftayı puansız kapattı. Brentford deplasmanına konuk olan Rop Edwards’ın ekibi karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu hafta içi ise lider Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Arsenal’ın liderliği devam ediyor. Premier Lig’de geçen hafta Emirates’de Wolverhampton’ı 2-1 mağlup ettiler. Daha farklı kazanmaları bekleniyordu ama Wolverhampton karşısında zorlandılar. Son 3 maçını kazanarak geçen Arsenal’da moraller yerinde. Bu hafta zayıf rakibi Luton Town karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: Arsenal 2.5 ÜST , Oran 1.74

Bets10 Oranı: Arsenal 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal son saniye golüyle 3 puanı kaptı. Luton Town’u deplasmanda 4-3 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler.