İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Burnley İddaa Tahmini 05.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Burnley deplasmanda, Wolverhampton karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Wolverhampton ile Burnley zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 1.92, beraberlik tercihinin 3.75, Burnley galibiyetinin ise 4.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton Düşüşe Geçti

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Arsenal deplasmanından puan alamadı. Lidere karşı zorlandılar ve rakibine 2-1 mağlup oldular. Emirates’de Wolverhmapton’ın tek golü ise Matheus Cunha’dan geldi. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Gary O’Neil’ın öğrencileri bu hafta Molineux Ground’da Burnley karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Wolverhampton’dan Pedro Neto, Jonny Castro ve Joe Hodge’nin sakatlıkları bulunuyor.

Burnley Evinde Kazandı

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. Turf Moor’da son sıradaki Sheffield United’ı konuk eden Burnley rakibini 5-0 ile geçti. Maçın henüz 15. saniyesinde Jay Rodriguez’in kafa golüyle 1-0’ı bulan Burnley rahat bir galibiyet aldı. Premier Lig’de sezonun 2. galibiyetin elde eden Vincent Kompany’nin öğrencileri kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta Wolverhampton’a konuk olacak Burnley’de Jordan Beyer kart cezalısı. Jack Cork ise sakat.

Wolverhampton – Burnley Maç Bilgileri

Wolverhampton – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’dan Pedro Neto, Jonny Castro ve Joe Hodge’nin sakatlıkları bulunuyor. Burnley’de Jordan Beyer kart cezalısı. Jack Cork ise sakat.

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Wolverhampton geçen hafta lider Arsenal’a konuk oldu. Emirates’de rakibine 2-1 kaybettiler. Matheus Cunha’nın attığı şık gol puan almalarına yetmedi. Son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Wolverhampton düşüşe geçmiş durumda. Burnley ise geçen haftayı galibiyet ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Sheffield United’ı 5-0 mağlup ettiler. Kümede kalma umutlarını sürdüren Burnley bu hafta Molineux Grounda’da da 3 puan arayacak. Wolverhampton maçın favorisi. Son haftalarda iç sahada kaybetmeyen bir Wolverhampton var. Burnley karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton tek golle kazandı. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 1-0 mağlup ettiler.