İddaa Tahminleri ve Analizleri

Homburg St. Pauli Maç Tahmini 05.12.2023

Almanya DFB Kupası’nda Son 16 heyecanı yaşanırken, 5 Aralık Salı akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, Homburg ile St. Pauli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak karşılaşma, Sport SMART ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Homburg galibiyetine 8.50, beraberliğe 5.34, St. Pauli galibiyetine ise 1.36 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.53, 2.5 Alt 2.57 oran kazandırıyor.

Kupanın Sürpriz Takımı Homburg

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Homburg, iki kulvarda birden iyi performanslar sergiliyor. Almanya Bölgesel Lig’de mücadele veren ve 10 maçtır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ekip, 10 maçtan 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Harika bir performans grafiğiyle DFB Kupası Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan Homburg, ligde gösterdiği etkinin yanı sıra, kupa serüveninde aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. 1. Tur kapsamında Bundesliga temsilcilerinden Darmstadt 98 karşısında kazanan ekip, 2. Tur kapsamında ise 2. Bundesliga ekiplerinden Fürth karşısında galip geldi. 2 maçta 5 gol atıp, 1 gol yiyen ev sahibi, kupada şuana kadar harika bir performans sergiledi. Galibiyetlere iç sahada St. Pauli’ye karşı devam etmek istiyorlar.

St. Pauli Mağlubiyetle Tanışmadı

Almanya DFB Kupası kapsamında Atlas ve Schalke 04 engellerini geçerek, adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başaran St. Pauli, 180 dakika sonunda fileleri 7 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Fabian Hürzeler ve öğrencileri, en büyük başarısını ise 2. Bundesliga’da gösterdi. Ligde 15 haftalık fikstürü namağlup geride bırakan St. Pauli, 8 galibiyet, 7 beraberlikle 31 puan topladı ve liderlik koltuğuna oturdu. İki kulvarda birden namağlup bir performansla Son 16 Turu’nda mücadele edecek olan konuk ekip, ligde 15 maçta 29 gol bulurken, kalesinde ise sadece 13 gole izin verdi. Harika bir sezon geçiren St. Pauli, namağlup performans grafiğini Bölgesel Lig temsilcilerinden Homburg karşısında sürdürmek istiyor.

Homburg – St. Pauli Maç Bilgileri

Homburg – St. Pauli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Homburg’un 11’i Belli mi?

Homburg’un muhtemel kadrosu: Tom Kretzschmar, Max Dombrowka, Benjamin Kirchhof, Lukas Quirin, Markus Mendler, Philipp Hoffmann, Maximilian Jansen, Patrick Weihrauch, Michael Heilig, Phil Harres, Tim Steinmetz.

St. Pauli'nin ilk 11’i Belli mi?

St. Pauli’nin muhtemel kadrosu: Nikola Vasilj, Karol Mets, Hauke Wahl, Philipp Treu, Manolis Saliakas, Jackson Irvine, Eric Smith, Marcel Hartel, Elias Saad, Johannes Eggestein, Connor Metcalfe.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga ve Almanya DFB Kupası’nda yoluna namağlup devam eden St. Puali, ligin lideri olrak DFB Kupası Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Harika bir sezon geçiren konuk ekip, Homburg karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.58

Genzobet Oranı: H2, Oran 1.77

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: St. Pauli, Almanya DFB Kupası’nda yolun devam ediyor. Homburg engelini zorlanmadan geçen konuk ekip, kalesinde gördüğü tek gole karşılık, rakip fileleri 4 kez havalandırdı ve rahat bir skorla tur atladı. Kazananları tebrik ederiz.