İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham West Ham İddaa Tahmini 07.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Tottenham iç sahada, West Ham karşısında 3 puan arayacak. Saat 23.15’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Tottenham ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Tottenham kazanır 1.82, beraberlik 4.20, West Ham kazanır ise 4.10 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 1 tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Tottenham Galibiyet Peşinde 

Tottenham Premier Lig’de geçtğimiz hafta konuk olduğu Manchester City deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. Etihad’da rakibi ile 3-3 berabere kalan Londra ekibi biraz olsun moral buldu. Bu beraberlik ile Premier Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldular. Ange Postecoglou’nun ekibi Premier Lig’de son 4 maçtır galibiyet alamıyor. Bu 4 maçlık süreçte ise sadece Manchester City beraberliği var. Zirve takibini devam ettirmeleri adına bugün alacakları 3 puan son derece önemli. İç sahada West Ham’ı konuk edecek Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Papa Sare, Ivan Perisic, Manor Solomon, James Maddison, Richarlison ve Micky van de Ven’in sakatlıkları sürüyor. 

West Ham 3 Maçtır Kaybetmiyor 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. Premier Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan David Moyes’un ekibinde moraller yerinde. Özellikle son haftalarda Muhammed Kudus’un artan bir performansı var. Geçen hafta Crystal Palace karşısında da West Ham’ın golü Kudüs’den gelmişti. David Moyes’un ekibi bu hafta Londra derbisinde Tottenham’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Tottenham – West Ham Maç Bilgileri

Tottenham – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.15’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Papa Sare, Ivan Perisic, Manor Solomon, James Maddison, Richarlison ve Micky van de Ven’in sakatlıkları sürüyor. West Ham’da golcü Michail Antonio’nun sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Yves Bissouma, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Brennan Johnson

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Tottenham geçen hafta konuk olduğu Manchestre City deplasmanından 1 puan çıkarttı. Etihad’da rakibi ile 3-3 berabere kaldılar. Son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Ange Postecoglou’nun ekibi düşüşte. Eksikler de cabası. West Ham ise geçen hafta Crystal Palace’ı konuk etti ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta işleri zor olacak. Tottenham’ın artık kazanması şart. Londra derbisinde Tottenham’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham’da puan kayıpları devam ediyor. İç sahada derbide West Ham’ı konuk eden Tottenham 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.