İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Newcastle United İddaa Tahmini 07.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Newcastle United deplasmanda, Everton’a konuk oluyor. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve Beın Sports 4 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Everton ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 3.10, beraberlik 3.45, Newcastle United kazanır ise 2.38 olarak açıklanmış.

Everton Deplasmanda Kazandı

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. City Ground’da Nottingham Forest’ın konuğu olan Everton tek golle 3 puanı kaptı ve moral buldu. Nottingham Forest deplasmanında kazanmak pek kolay bir iş değil ama Sean Dyche’ın ekibi özellikle ikinci yarıda iyi baskı kurarak 3 puanı hanesini yazdırdı. McNeill’ın golüyle kazanan Everton puanını 7’ye yükseltti. Puan silme cezasına rağmen Everton’ın bu sezonu orta sıralarda tamamlaması yüksek bir ihtimal. Bu hafta içi Goodison Park’da West Ham’ı konuk edecek Everton’da Dele Alli ve Andre Gomes sakat olan isimler. 

Newcastle United’da İlk 4 Umutları 

Newcastle United’da moraller yerinde. Premier Lig’de son 2 maçta Chelsea ve Manchester United ile karşı karşıya gelen Eddie Howe’un öğrencileri bu maçlarda puan kaybı yaşamadı. Chelsea’yi 4-1 mağlup eden Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu ise Manchester United engelini tek golle geçti. Eksiklerine rağmen 3 puana ulaşan Newcastle United ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Tottenham ve Manchester City’nin puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Eddie Howe’un ekibi bu hafta Everton deplasmanında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Newcastle United’da Matt Targett, Harvey Barnes, Joe Willock, Sven Batman, Callum Wilson ve Jason Murphy sakat. Sandro Tonali ise cezalı. 

Everton – Newcastle United Maç Bilgileri

Everton – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Alli ve Andre Gomes sakat olan isimler. Newcastle United’da Matt Targett, Harvey Barnes, Joe Willock, Sven Batman, Callum Wilson ve Jason Murphy sakat. Sandro Tonali ise cezalı. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Everton geçen hafta konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 1-0 mağlup eden Sean Dyche’ın öğrencileri haftayı 3 puan ile kapattı. Düşme hattında bulunan Everton bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek. Newcastle United ise geçen hafta Manchester United’ı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Son 2 maçta Chelsea ve Manchester United maçlarından 6 puan çıkarttılar. Bu hafta konuk olacakları Everton karşısında da favoriler. Newcastle United kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton sürpriz yaptı. Goodison Park’ta Newcastle United’ı 3-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.