sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.12.2023

6 Aralık Çarşamba akşamı için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 ve Almanya DFB Kupası Son 16 mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Marsilya – Lyon: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; 6 Aralık Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Lyon karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Marsilya, üst sıralardan uzak kaldı. Ligin orta sıralarında kendisine yer bulan ev sahibi, teknik adam değişikliğine rağmen henüz ligde istikrar sağlayamadı. Milli ara dönüşünde Lens mağlubiyeti ve Strasbourg beraberlikleriyle galibiyet hasretini 4 haftaya çıkaran Marsilya, geçtiğimi hafta iç sahada konuk ettiği Rennes karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Pierre Aubameyang ve Azzedine Ounahi’nin golleri 3 puanı getirirken, Ndiaye 67. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı ve cezalı duruma düştü. 4 maç sonra ligde galip gelmeyi başaran Marsilya, galibiyetlerine ligin en zayıf halkası olan Lyon’a karşı taraftarı önünde devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftanın en zayıf halkası Lyon oldu. Konuk ekip sezona yaptığı kötü başlangıcın ardından çareyi teknik adam değişikliğinde ararken, devam eden kötü gidişatla birlikte hem Laurent Blanc hem de Fabio Grosso görevde kalamadı. 13 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Lyon, son olarak geçici olarak göreve Sage’yi getirdi. Yeni hocasıyla geçtiğimiz hafta Lens deplasmanına konuk olan Lyon, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 2 haftanın tamamında mağlubiyet alan konuk ekip, 7 puanla en alt sırada yer alıyor. Maç kazanmakta zorlanan Lyon, kalesini 24 gole kapatamadı ve aynı zamanda savunma performansıyla da, güven vermekten uzak kaldı. Fransa Ligue 1’de haftayı galibiyetle kapatarak, toparlanma sinyalleri veren Marsilya, ilk 13 haftada ezeli rakibinden çok daha iyi bir performans ortaya koydu. Ev sahibinin zor günler geçiren Lyon karşısında galip geleceğini düşünüyoruz.

Saarbrücken – Frankfurt: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Almanya DFB Kupası’nda Son 16 heyecanı 6 Aralık Çarşamba akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadelede, Saarbrücken ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Saarbrücken, Almanya DFB Kupası’nda bu sezon aldığı Bayern Münih galibiyetiyle dikkat çekti. Kupa serüvenine Karlsruher galibiyetiyle başlayan Saarbrücken, 2. Tur kapsamında Almanya Bundesliga’nın 11 yıllık şampiyonu Bayern Münih’i mağlup ederek, adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Kupa serüveninde sürpriz galibiyetlere imza atan ev sahibi, Almanya 3. Bundesliga’da ise ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 8 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. 23 puanla kendisine 11. sırada yer bulan Saarbrücken, ligde gösteremediği başarıyı, kupa serüveninde sürdürdü. Bu hafta Frankfurt’a karşı iç sahada galibiyet arayacaklar. Almanya Bundesliga sahnesinde düşüşe geçen Eintracht Frankfurt, Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak. İlk 11 haftada sadece 1 kez mağlubiyet yaşayan Dino Toppmöller ve öğrencileri, son 2 hafta Stuttgart ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. 13 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Frankfurt, lig serüvenine 7. sırada devam ediyor. Konferans Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda ise iyi performanslar sergileyen konuk ekip, Konferans Ligi sahnesinde gruptan çıkmayı garantileyerek, son hafta liderlik mücadelesi verecek. DFB Kupası’nda ise Viktoria Köln ve Leipzig’e karşı galip geldiler. Bu hafta 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken’e karşı galibiyet arayacaklar. Son haftalardaki düşüşe rağmen, Frankfurt deplasmanda favori taraf. 3 kulvarda birden zaman zaman düşüşe geçmesine karşın sezon genelinde iyi bir performans sergileyen Frankfurt, 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken karşısında hata yapmak istemiyor. Frankfurt’un deplasmandan galip çıkacağını düşünüyoruz.

Hertha Berlin – Hamburg: KGVAR, 1.24 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Hertha Berlin taraftarı önünde Hamburg’u konuk edecek. Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesi, 6 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, mücadeleye Berlin Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hertha Berlin, 2. Bundesliga sahnesinde berber mücadele ettiği Hamburg ile Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Rakibine ligin 3. haftası deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup olan Pal Dardai, ligde son 5 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermedi. 2 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Elversberg’e karşı iç sahada 5-1’lik galibiyete imza atarak, moral buldu. 21 puanla kendisine 8. sırada yer bulan Hertha Berlin, kupa serüveninde ise Carl Zeiss Jena ve Mainz 05 engellerini geçmeyi başardı. Bundesliga ekiplerinden Mainz 05’e karşı kazanan ev sahibi, kazanmaya Hamburg karşısında devam etmek istiyor. Son haftalarda vites yükselten Hertha Berlin, karşılaşma öncesi formda. Almanya 2. Bundesliga kapsamında mağlup etmeyi başardığı Hertha Berlin ile Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nd karşı karşıya gelecek olan Hamburg cephesinde, karşılaşma öncesi Ludovit Reis’in sakatlığı devam ediyor. Rakibini iç sahada 3-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, sezonu genlinde de rakibinden daha iyi bir performans sergilediğini söyleyelim. İlk 15 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Hamburg’un, lider ile arasında sadece 3 puan fark bulunuyor. Çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başaran Tim Walter ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası kapsamında ise Essen ve Arminia Bielefeld’e karşı galip geldiler. İki kulvarda birden etkili olan Hamburg, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Almanya 2. Bundesliga temsilcileri Hertha Berlin ile Hamburg, DFB Kupası Son 16 Turu’nda kozlarını paylaşacak. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran taraflar, kupa macerasında skor üretmeye devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.69

Bets10 Bahis Oranı: 4.05