sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.12.2023

İtalya Kupası Son 16 ve Almanya DFB Kupası Son 16 Turu kapsamında, 6 Aralık Çarşamba akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Fiorentina – Parma: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Fiorentina sahasında Parma’yı konuk edecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi 6 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, mücadeleye Artemio Franchi Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İtalya Serie A Ligi’nde etkili performansına milli ara dönüşünde devam eden Fiorentina, son finalisti olduğu İtalya Kupası’nda Son 16 mücadelesi verecek. Milli ara dönüşünde Milan deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, teselliyi bir kez daha Konferans Ligi’nde buldu. Genk’e karşı iç sahada alınan 2-1’lik galibiyetle birlikte, F Grubu’nda 5 haftada namağlup çıkarak, liderlik koltuğunda oturmayı başardılar. Lige moralli dönen Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında karşı karşıya geldiği Salernitana karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza attılar. Ligin 6. sırasında yoluna devam eden ev sahibi, etkisini İtalya Kupası’na taşımak ve alt ligde mücadele eden Parma karşısında kazanmak istiyor. İtalya Serie B Ligi’nde ilk 15 haftadan lider çıkmayı başaran Parma, aynı zamanda İtalya Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Fabio Pecchia yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini uzun süredir sürdürmeyi başarıyor. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie B Ligi’nde konuk olduğu Venezia deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Parma, 15 haftadan 33 puan topladı. Ligde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan konuk ekip, İtalya Kupası serüvenine ise FC Bari 1908 galibiyetiyle başlarken, İtalya Serie A Ligi temsilcilerinden Lecce karşısında 4-2’lik galibiyetle devam etti. Bir alt ligde mücadele etmesine karşın, sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle güven vermeyi başaran Parma, kazanmaya son finalist Fiorentina karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde bu sezonki etkisiyle dikkat çeken Fiorentina, son finalisti olduğu İtlaya Kupası’nda galibiyet arayacak. Ev sahibi iyi bir sezon geçirirken, konuk ekip ise bir alt ligde mücadele etmesine karşın, hem lig hem de kupa serüveninde son derece iyi bir performans sergiledi. İki formda takımın mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

Bayer Leverkusen – Paderborn: KGYOK, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 6 Aralık Çarşamba akşamı yer alan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Paderborn kozlarını paylaşacak. Maçın başlama saati 20:00. Tarihi bir sezon geçiren Bayer Leverkusen, iki kulvarda birden uzun süredir devam ettirmeyi başardığı yenilmezlik serisini, Almanya DFB Kupası’nda galibiyetle taçlandırmak istiyor. Almanya Bundesliga’d ilk 13 hafta liderlik ipini göğüsleyen Xabi Alonso ve öğrencileri, 11 galibiyet, 2 beraberlikle 35 puan toplamayı başarırken, 38 gole imza attı. Ligde gösterdiği etkiyi Avrupa başarısıyla taçlandıran Bayer Leverkusen, UEFE Avrupa Ligi H Grubu’ndan ise lider olarak çıkmayı başardı. Grupta tüm maçlarını kazanan Alonso ve öğrencileri, iki kulvarda birden sergilediği futbol ve aldığı galibiyetlerle güven vermeyi başardı. Galibiyetlerine kupa serüveninde devam etmek isteyen Bayer Leverkusen, bir alt ligde mücadele eden Paderborn’a karşı favori taraf. Almanya 2. Bundesliga’da haftayı galibiyetle kapatarak moral bulan Paderborn, Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda bu hafta Bayer Leverkusen’e karşı galibiyet arayacak. 2. Bundesliga sahnesinde ilk 15 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Lukas Kwasniok’un öğrencileri, ligin 10. sırasına demir attı. Üst sıralardan uzak kalan ve istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Paderborn, Almanya DFB Kupası’nda ise Cottbus karşısında aldığı galibiyetin ardından, Freiburg deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkarak, adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Ligde aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, kupa serüvenine devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi sahnesinde harika performanslar sergileyen Bayer Leverkusen, etkisini tam gaz sürdürecek ve kupa serüveninde alt ligde mücadele eden Paderborn’a gol şansı vermeyecektir.

Stuttgart – Dortmund: 2.5 ÜST, 1.32 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; 6 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Almanya DFB Kupası Son 16 mücadelesinde, Stuttgart ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Mercedes-Benz Arena ev sahipliği yapacak. Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga sahnesinde Stuttgart rüzgarı esmeye devam ediyor. Sebastian Hoeness yönetiminde tarihinin en iyi ilk 13 haftalarından birini geçiren ev sahibi, 10 galibiyet, 3 berberliğe imza atarken, liderin 5 puan gerisinde yoluna devam ediyor. 3. sırada kendisine yer bulan Stuttgart, son 3 haftalık fikstürde Dortmund, Frankfurt ve Werder Bremen’i mağlup etti. 13 maçta 33 gole imza atan ev sahibi, Sehrou Guirassy önderliğinde harika bir hücum performansı sergiliyor. Galibiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam eden Stuttgart, önce Balingen arından Union Berlin’e karşı kazandı. 3 hafta önce ligde mağlup ettiği Dortmund karşısında, DFB Kupası kapsamında karşı karşıya gelecekler. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nun liderlik koltuğunda oturan Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise zirve takibine devam ediyor. Devler sahnesinde konuk olduğu Milan deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkarak, liderlik koltuğunu bırakmadılar. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta lider ile berabere kaldılar ve 13 hafta sonunda liderin 10 puan gerisinde kaldılar. Namağlup Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle geçirseler de, ikinci yarıda skoru koruyamadılar ve mücadele beraberlikle sona erdi. İki kulvarda birde başarısıyla dikkat çeken Edin Terzic ve öğrencileri, kısa bir süre önce ligde mağlup olduğu Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak. DFB Kupası’nda Schott Mainz ve Hoffenheim engellerini geçen Sarı Siyahlılar, Çeyrek Final bileti hedefinde. Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Stuttgart ve Dortmund, DFB Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor. Çeyrek Final hedefindeki tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.27

Bets10 Bahis Oranı: 4.70