Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Adana Demirspor İddaa Tahmini 08.12.2023

Trendyol Süper Lig’de zirve takibini devam ettiren Galatasaray iç sahada, Adana Demirspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ile Adana Demirspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 1.32, beraberlik tercihinin 6.36, Adana Demirspor galibiyetinin ise 9.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Galatasaray 3 Puan Peşinde

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Pendikspor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. İlk yarıda pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, ikinci yarıda Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech’in attığı gollerle 3 puan almayı başardı. Lider Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Galatasaray bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Bugün kazanmaları halinde maç fazlasıyla liderliğe yükselecekler. Öte yandan Galatasaray’ın önümüzdeki hafta UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag maçı var. Adana Demirspor maçı öncesinde Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı devam ediyor.

Adana Demirspor 4 Maçtır Kazanamıyor

Adana Demirspor’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Samsunspor’u konuk eden Adana Demirspor kazanması beklenen maçtan puan çıkartamadı. Düşme hattındaki rakibine 3-2 kaybeden Patrick Kluivert’ın ekibi Süper Lig’de son 4 maçta da galibiyet alamadı. Bu kötü sonuçların ardından Hollandalı teknik adamın görevine son verildi. Yabancı teknik adamlar ile görüşen Adana Demirspor’da listede yer alan ilk isim Andrea Pirlo. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Adana Demirspor’da takımın başında yardımcı antrenör olacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Mario Balotelli’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Davinson Sanchez’in sakatlığı devam ediyor. Adana Demirspor’da Mario Balotelli’nin sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Arber Zeneli, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Mbaye Niang

İddaa Tahmini

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Okan Buruk’un ekibi geçen hafta Pendikspor’a konuk olan Galatasaray ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Rakibini Bakambu ve Ziyech’in golleriyle 2-0 mağlup ettiler. Adana Demirspor ise iç sahada konuk ettiği Samsunspor’a 3-2 mağlup oldu. Sürpriz bir yenilgi alan Adana Demirspor’da puan kayıpları devam etti. Teknik direktör Patrick Kluivert ile de yollar ayrıldı. Galatasaray maçın favorisi ama Sanchez’in yokluğunda Adana Demirspor’dan gol yeme ihtimalleri yüksek. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zirve takibini sürdürüyor. Rams Park’ta konuk ettiği Adana Demirspor’u 3-1 ile geçen Galatasaray, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.