İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Napoli İddaa Tahmini 08.12.2023

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 8 Aralık Cuma akşamı derbi heyecanı yaşanıyor. Juventus‘un evinde Napoli‘yi konuk edeceği dev maç Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.52, beraberliğe 3.30, Napoli galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.11, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Juventus Yakın Takipte

Konuk olduğu Monza deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısını v’un golüyle 1-0 önde kapatan JUVE, ikinci yarıda ise yediği son dakika golüne yine bir son dakika golüyle cevap verdi. Federico Gatti’nin golü 3 puanı getirirken, ev sahibi lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam etti. Lider İnter’e karşı alınan beraberliğin ardından zirve takibine kayıpsız devam eden Massimo Allegri ve öğrencileri, son 9 haftalık fikstürden 7 galibiyet, 2 beraberlikle çıktı ve ligin en formda takımları arasında yer aldı. 3 sezonudur İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yaşamayan ve Konferans Ligi’nden aldığı men cezasının ardından tamamen lige odaklanan JUVE, bu hafta son şampiyon Napoli’ye karşı seriyi sürdürmeye çalışacak. Liderlik koltuğuna göz diken ev sahibi, son haftalardaki form grafiği ve iç saha avantajıyla karşılaşmada favori.

Napoli Yarıştan Kopmak Üzere

İtalya Serie A Ligi’in son şampiyonu Napoli, göreve sezon başında gelen Rudi Garcia yönetiminde ilk 14 hafta itibariyle liderlik koltuğundan 11 puan geriye düşerken, Spalletti’nin yokluğunu hissediyor. 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren tecrübeli teknik adam İtalya milli takımının başına geçerken, Napoli yeni hocasıyla henüz istediği başarıyı yakalayamadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada İnter derbisinden 3-0’lık hezimetle ayrılan konuk ekip, hem skor olarak hem de oyun olarak rakibine teslim oldu. Son 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabilen Napoli, iç sahada Empoli ve İnter’e karşı mağlup olurken, deplasmanda ise Atalanta’yı mağlup etti. Lider ile arasındaki puan farkı 11’e kadar yükselen Napoli, bu hafta 2. sıradaki Juventus’a deplasmanda konuk olacak. Son haftalardaki performansıyla güven vermekten uzak kalan Napoli’nin, henüz sezonun ilk yarısı sona ermeden şampiyonluk yarışından kopmaması için Juventus karşısında galibiyete ihtiyacı var.

Juventus – Napoli Maç Bilgileri

Juventus – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Timothy Weah ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları devam ediyor. Pogba ve Fagioli’nin ise cezaları devam ediyor. Napoli’de ise Mathias Olivera ve Mario Rui’nin sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Amir Rrahmani, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Juventus, tam 9 haftadır ligde mağlup olmuyor. 7 galibiyet, 2 berberlikle liderin en yakın takipçisi olarak karşımıza çıkan Juventus, zorlu Napoli derbisinden galibiyetle çıkarak, zirve yolunda bir adım daha atacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.14

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide skoru belirleyen isim Federico Gatti oldu. 51. dakikada attığı gol, Juventus’u galibiyete taşıdı. Yenilmezlik serisini derbi galibiyetiyle taçlandıran JUVE, zirve takibini kayıpsız devam ettirdi. Kazananları tebrik ederiz.