Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Bochum Maç Tahmini 08.12.2023

Hoffenheim evinde Bochum‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da 14. haftanın açılış mücdelesi, 8 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı tivibu SPOR 1.

intobet, Hoffenheim galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.50, Bochum galibiyetine ise 4.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.55, KGYOK 2.45 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Düşüşe Çare Arıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Pellegrino Matarazzo yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapmayı başaran Hoffenheim, son haftalarda düşüşe çare bulamıyor. İlk 9 haftalık fikstürden 6 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, son 4 haftayı ise 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan Hoffenheim, Augsburg ve Mainz 05 karşısında ise 1’er puanla sahadan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ligde zor günler geçiren Gladbach karşısında sahadan puansız ayrılan ev sahibi, 20 puanda kalarak 6. sıraya geriledi. Üst sıralarda kalmaya devam etmek isteyen Hoffenheim, bu hafta Bochum’a karşı galibiyet arayacak.

Bochum 5 Maçtır Kaybetmiyor

Thomas Letsch yönetiminde sezona istediği başlangıç yapamayan Bochum, ilk haftaların zayıf halkaları arasında yer alırken, son 5 haftada namağlup performansıyla dikkat çekti. İlk 8 haftadan galibiyet çıkaramayan konuk ekip, küme düşme potasında yer aldı. Son 5 haftadan alınan 2 galibiyet, 3 beraberlik düşme hattından kurtulmalarını sağladı. Darmstadt 98’e karşı alınan galibiyetin ardından, Köln ve Heideheim ile berabere kalan Bochum, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Wolfsburg’a karşı aldığı 3-1’lik galibiyetle birlikte, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 4’e çıkardı. Konuk ekibin çıktığı son 6 maçın 5’inde karşılıklı goller izledik. Hala kalesini gole kapatmakta zorlanan Bochum, ilk haftaların aksine son 5 hafta hücum hattında rakiplerine daha iyi cevap vermeyi başardı ve yükselişe geçti. Seriyi sürdürmek ve düşme potasıyla puan farkını açmak isteyen ekip, bu hafta Hoffenheim deplasmanında galibiyet arayacak.

Hoffenheim – Bochum Maç Bilgileri

Hoffenheim – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim cephesinde Kevin Akpoguma cezalı durumda. Conte, John ve Berisha’nın ise sakatlıkları devam ediyor. Bochum’da ise Keven Schlotterbeck cezalı durumda. Loosli, Bero ve Ordets’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Patrick Osterhage, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın üst sıralarında yer almasına rağmen son 4 haftadan galibiyet çıkaramayan Hoffenheim, düşüşe çare arıyor. Bochum ise 5 maçlık yenilmezlik serisiyle düşme hattından kurtulurken, düşme hattıyla puan farkını açmaya devam etmek istiyor. İki takımında zorlu mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda beklediğimiz gibi mücadelede skor üretmeyi başardı. Ev sahibi Hoffenheim’ın 3 golle kazandığı mücadelede, mağlup olan Bochum ise karşılaşmada tek gole imza attı. Kazananları tebrik ederiz.