İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Brentford İddaa Tahmini 09.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Sheffield United iç sahada, Brentford’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Sheffield United ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Sheffield United kazanır 4.45, beraberlik 3.95, Brentford kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış.

Sheffield United Evinde Kaybetti

Sheffield United bu sezon Premier Lig’in en az puan toplayan takımı. Paul Heckingbottom’un öğrencilerinin sadece 5 puanı var ve ligin dibine demir atmış durumdalar. Geçtiğimiz hafta içi Bramall Lane’de Liverpoo’u konuk eden Sheffield United karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Geride kalan 15 haftada sadece 1 kez kazanbilen Sheffield United’ın bu sezon ligde kalması pek mümkün gözükmüyor. Bu hafta ise Bramall Lane’de Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Sheffield United’da Oliver McBurnie kart cezalısı. Tom Davies, Rhian Brewster ve Chris Basham ise sakat olan isimler.

Brentford 3 Puan Peşinde

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi AMEX’de konuk olduğu Brighton karşısında puan alamadı. Bryan Mbeumo’nun attığı golle öne geçen Brentford skor üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 2-1 kaybetti. Premier Lig’de son 4 haftada 3. kez mağlubiyet yaşayan Brentford’da moraller bozuk. Thomas Frank’ın öğrencileri Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Bu hafta sonu ise Bramall Lane’de Sheffield United’a konuk olacak Brentfor maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Kristoffer Ajer, Rico Henry, Aaron Hickey ve Kevin Schade sakat. Ivan Toney ise cezalı.

Sheffield United – Brentford Maç Bilgileri

Sheffield United – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Oliver McBurnie kart cezalısı. Tom Davies, Rhian Brewster ve Chris Basham ise sakat olan isimler. Brentford’da Kristoffer Ajer, Rico Henry, Aaron Hickey ve Kevin Schade sakat. Ivan Toney ise cezalı.

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

İddaa Tahmini

Sheffield United’da puan kayıpları sürüyor. Hafta içi Bramall Lane’de Liverpool’u konuk eden Sheffield United karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Haftayı puansız geçen Sheffield United Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Brentford ise AMEX’de konuk olduğu Brighton’a direnemedi. Karşılaşmayı 2-1 kaybettiler. Son 4 haftada 3 mağlubiyet alan Brighton bu hafta 3 puan peşinde. Sheffield United deplasmanında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sheffield United sürpriz yaptı. Bramall Lane’de konuk ettikleri Brentford’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile geçtiler.