İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Bournemouth İddaa Tahmini 09.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Bournemouth deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester United ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.58, beraberlik 4.60, Bournemouth kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Manchester United’dan Önemli Galibiyet

Manchester United Premier Lig’de geçtğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da Chelsea’yi konuk eden Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Scott McTominay’ın attığı gollerle 3 puana ulaşan Manchester United Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet alarak dikkat çekti. Önümüzdeki hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile önemli bir maça çıkacaklar ve gruptaki akıbetleri belli olacak. Bu hafta Premier Lig’de Bournemouth’u konuk edecek olan Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth Deplasmanda Kazandı

Bournemouth Premier Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Andoni Sagarna’nın ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de haftayı 3 puan ile geçen Bournemouth’da moraller yerinde. Üstelik son 4 haftada 10 puan toplayan Bournemouth düşme hattından da kurtulmayı başardı. Bu hafta sonu ise Old Trafford’da konuk olacakları Manchester United karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Tyler Adams ve Alex Scott’un sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United – Bournemouth Maç Bilgileri

Manchester United – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Lisandro Martinez, Carlos Casemiro ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor. Bournemouth’da Tyler Adams ve Alex Scott’un sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Alejandro Garnaco, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Manchester United hafta içini galibiyet ile geçti. Old Trafford’da konuk ettikleri Chelsea’yi 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Üst sıra takibini devam ettiren Manchester United bu hafta konuk edeceği Bournemouth karşısında da favori taraf. Bournemouth ise hafta içi Crystal Palace deplasmanında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-0 mağlup eden Bournemouth’un çıkışı devam ediyor. Manchester United moralli. Chelsea galibiyetinin ardından Bournemouth karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth dikkat çekti. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’ı 3-0 ile geçtiler.