İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Newcastle United İddaa Tahmini 15.05.2024

İngiltere Premier Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiren Newcastle United deplasmanda, Manchester United’a konuk olacak. Karşılaşam saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester United ile Newcastle United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester United galibiyetine 2.65, beraberlik tercihine 4.15, Newcastle United galibiyetine ise 2.42 verildiğini görüyoruz.

Manchester United’da Gidişat Kötü

Manchester United adına işler yolunda gitmiyor. Erik ten Hag’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettiği Arsenal’dan puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Manchester United’da kötü gidişat devam ediyor. Avrupa şansları da zora giren Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçını gol atamadan kaybetti. Bu hafta içi ise Old Trafford’da Newcastle United ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Mason Mount, Raphael Varane, Harry Maguire, Luke Shaw ve Lisandro Martinez sakat olan isimler.

Newcastle United’da Avrupa Umutları

Newcastle United’ın Premier Lig’de geçtiğimiz hafta kazaması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Brighton karşısında 1 puanı zor kurtardılar. St. James Park’ta rakibi ile 1-1 berabere kalan Newcastle United 6. sıradaki yerini korudu ama bir üst sırada yer alan Chelsea ile puanları eşitlendi. Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hedefini devam ettiren Eddie Howe’un ekibi bu hafta Manchester United’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Newcastle United’da Joelinton, Joe Wilock, Sven Botman ve Lewis Miley’in sakatlıkları sürüyor.

Manchester United – Newcastle United Maç Bilgileri

Manchester United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Mason Mount, Raphael Varane, Harry Maguire, Luke Shaw ve Lisandro Martinez sakat olan isimler. Newcastle United’da Joelinton, Joe Wilock, Sven Botman ve Lewis Miley’in sakatlıkları sürüyor.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Casemiro, Aaron Wan Bissaka, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Anthony, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Jacob Murphy, Miguel Almiron, Harvey Barnes, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Manchester United’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta sonu Old Trafford’da Arsenal’ı konuk eden Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 8 haftada sadece 1 kez kazanabildiler. Newcastle United ise geçen hafta St. James Park’ta puan kaybetti. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçtır kaybetmeyen Newcastle United maçın favorisi olarak gösteriliyor ama ben gollere yöneleceğim. Old Trafford’da oynanancak maçta her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.17

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…