İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Chelsea İddaa Tahmini 15.05.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton evinde, Chelsea ile kozlarını paylaşacak Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports 4 kanalından yayınlanacak.

BrightonChelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Brighton kazanır 3.25, beraberlik 4.10, Chelsea kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 2 tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Brighton 1 Puanı Kaptı

Brighton’ın Premier Lig’de iddiası bulunmuyor. Geçen hafta sonu St. James Park’ta konuk oldukları Newcastle United deplasmanında sürpriz yapmayı başardılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri son 2 haftada 4 puan topladı. Aston Villa ve Newcastle United karşısında iyi bir direnç gösterdiler. Bu hafta ise AMEX’de Chelsea’yi konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Evan Ferguson, Solomon March, Kaoru Mitoma, Pervis Estupinan ve James Milner’ın sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea’de Avrupa Umutları Sürüyor

Chelsea’de moraller yerinde. Son haftalarda Premier Lig’de üst üste galibiyetler alan Chelsea geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da konuk olduğu Nottingham Forest karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-2 mağlup ettiler ve Premier Lig’de galibiyet serisini 3 maça çıkarttılar. Avrupa umutlarını devam ettiren Pochettino’nun öğrencileri bu hafta ise AMEX’de Brighton karşısında galibiyet arayacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Romeo Lavia, Enzo Fernandez ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brighton – Chelsea Maç Bilgileri

Brighton – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Evan Ferguson, Solomon March, Kaoru Mitoma, Pervis Estupinan ve James Milner’ın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Romeo Lavia, Enzo Fernandez ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Danny Welbeck

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Cole Palmer, Nicholas Jackson

İddaa Tahmini

Brighton geçen hafta St. James Park’ta Newcastle United’a konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 2 maçta 4 puan toplayarak biraz moral buldular. De Zerbi’nin ekibinin Premier Lig’de iddiası bulunmuyor. Chelsea ise galibiyet serisine devam etti. Geçen hafta sonu konuk oldukları Nottingham Forest deplasmanında 3-2 kazandılar. Üst üste 3 maçtır kazanan Pochettino’nun ekibi moralli. AMEX’de Brighton karşısında da kazanarak seriyi devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…